2777
2789
عنوان

ترس شدید از بیماری کسی اگر هست بیاد لطفا حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 59 پست
چه میدونم حساس شدم روش  رفتم آزمایش بررسی خون در مدفوع هم دادم سه نوبته منفی شد  رفتم آز ...

کاملا میفهمم چی میگی. خودم یه دوره هایی همینجوری وسواس میشم. پیشنهاد میکنم بری روانپزشک. دارو استفاده کن یه مدت خلاص میشی. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شده گوجه ریز تو مدفوع ت ببینی  ببخشید اگه خالت بد میشه  اگه دیدی لطفا بگو صادقانه&nb ...

دیروز لوبیا پلو خوردیم. با رب خونگی درست کردم. معذرت میخوام پی پی خودم و پسر ۴ ساله ام قرمز بود اصلا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دیگه برام عادی شده. توی پی پی هم زیاد از این چیز میزای قرمز شبیه خون دیدم. میدونم چیزی نیست. پارسال آزمایش دادم. مشکلی نداشت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دیروز لوبیا پلو خوردیم. با رب خونگی درست کردم. معذرت میخوام پی پی خودم و پسر ۴ ساله ام قرمز بود اصلا ...

وای جدی میگی 

من این تاپیک رو زدم که فقط بدونم کسی مثل من چیز قرمز میبینی یا نه 😔😔😔😔

ببخشید فقط این سوال هم لطفاً جواب بده 

تا حالا شده اون چیزای قرمز خیلی ریز باشن (*)مثلا در حد این ستاره 

بعد شما دست نمی‌زنی ؟چطوری از دور متوجه میشی گوجه س

وای جدی میگی  من این تاپیک رو زدم که فقط بدونم کسی مثل من چیز قرمز میبینی یا نه 😔😔😔😔 ببخش ...

معلومه که دست نمیزنم 😂😂

به غذایی که طی یکی دو روز خوردم مراجعه میکنم. 

ببین پسرم یه دفعه مدفوعش سبز سبز شد. اومدم سرچ کردم رنگ خوراکی مشکی، مدفوع رو سبز میکرد. پسرمم خامه های توسی کیک تولدش رو خورده بود. اکثر مواقع یه توضیح قانع کننده وجود داره. ولی الان دیگه خیلی حساسیت نشون نمیدم.

من معده ام داغونه. کلی دارو مصرف میکنم و حالت تهوع و .... دارم گاهی. سه ساله وضعم همینه. دیگه اهمیت نمیدم. رد میشم 

معلومه که دست نمیزنم 😂😂 به غذایی که طی یکی دو روز خوردم مراجعه میکنم.  ببین پسرم یه دفعه مد ...

من دست هم میزنم حالم خوب نمیشه 

عزیزم ببخشید جواب این سوالمو میدی؟

تا حالا شده اون چیزای قرمز خیلی ریز باشن (*)مثلا در حد این ستاره 

بعد شما دست نمی‌زنی ؟چطوری از دور متوجه میشی گوجه س

امیدوارم معدتم خوب سه عزیزم 

عزیزم میشه جواب سوالمو بدی 

جواب دادم که توی کامنت قبلیم نوشتم 

اینو نگفتی که اون چیزای قرمز خیلی ریز دیدی تا حالا ؟

اره دیدم