2777
2789
عنوان

دلم خیییلی گرفته

59 بازدید | 8 پست

بچه هام همش باهم دعوا میکنن ۲ ساله و ۱۰ ساله.

نمیزارن اصان برای خودم باشم..

همه وقتم به کار خونه میره ..

دلم میخواد خیاطی کنم اما نمیزاره بس دخترم دورمه خسته شدم

منم مثل تو 3ساله و 8ساله دارم .چه میشه کرد دیگه زندگیه .همش بچه ها چسبیدن بهمون 

باهاشون یه مقدار بازی میکنم محبت میکنم سیرشون میکنم میزارمشون پای کارتون میگمشون دیگه من رفتم نیاین سراغم .

میشینم خیاطی میکنم کوچیکه هم کنارم با قیچی تیکه تیکه میکنه بزرگه هم گاهی میاد میگه منم میخوام بدوزم میشینه چرت و پرت میدوزه اما اینا هم براشون خوبن .دیگه مادر باید صبوری کنه.

یه وقتاییم دیگه خرابکاری میکنن دعواشون میکنم میشم مامان بده .قبلش اینهمه تحمل کردم هیچکی افرین نمیگه 

منم مثل تو 3ساله و 8ساله دارم .چه میشه کرد دیگه زندگیه .همش بچه ها چسبیدن بهمون  باهاشون یه مق ...

واقعا هم میشه خیاطی کرد؟؟بس میاد دس به قیچی و اتو میزنه دیوونم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هرکاری کنم اونا هم میلن میگن منم میخوام .ازشون کمک میگیرم تو کارا .مثل سالاد درست کردن .باید مشغول بشن .

یه وقتاییم اصلن حوصلشونو ندارم دلم میخواد سر بزارم به بیابون اونا هم تو مخم دعوا میکنن .

هیع دیگه زندگی همینه .یه روزی رفتن سر زندگی انقدر وقت ازاد داریم ک حوصلمون سر بره پس الان از کوچیکیشون باید لذت ببریم 

وای چقد بچه ها رو اعصابن خدا صبرتون بده من که حوصله بچه داری ندارم همه گیر دادن کی بچه میاری به نظر هر کی ازدواج کرد مجبور نیست مادربشه آخه من خودمو خیلی دوس دارم بخاطر بی پولی افسرده ام حقوق شوهرم ماهی ۲۰ تومن با خودم میگه اگه بچه دار بشم نظم زندگیمم بهم بخوره وضعم بدترمیشه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
واقعا هم میشه خیاطی کرد؟؟بس میاد دس به قیچی و اتو میزنه دیوونم میکنه

چیزای خطرناکو از دم دستش بردار .اره یه قیچی بگونه بده دستش 

یا با دکمه ها مشغول میشه 

یا سوزنای رنگیو میزنه تو جاسوزنه .برا خودشون بازی پیدا میکنن 

اخرشم همه چیو بهم میریزن پا میشن میرن .کلا با ارامش نیس اون کار خیاطیت ولی دیگه اگر هی انجام ندی هی همونطور میمونه زمین 

یعنی هرکاری کنم اونا هم میلن میگن منم میخوام .ازشون کمک میگیرم تو کارا .مثل سالاد درست کردن .باید مش ...

ای خداااااا وا۳عا اونجا دیگه توانی میمونه برامون که بخوایم کاری برای خودمون شروع کنیم؟؟؟