2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه ولی باهاش قهرم

398 بازدید | 16 پست

سرسنگینم باهاش چندروزه تا دیروز اصلا یادم نبود تولدش نزدیکه از زبون دخترم شنیدم جا خوردم 

دخترم رفته براش کیک سفارش داده کادوشم خریده الانم رفت کیک بیاره بهم گفت مامان پاشو اماده شو خوشگل کن تا بابا نیومده دیشب خیلی دیر خوابیدم صبم زود پاشدم 

خیلی کسلم و خواب الودم از طرفیم دلم نیس اشتی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه بخور سرحال بشی

قهرتو ادامه بده ولی تولد هم بگیر براش دشمنت که نیست😅

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب؟!!! زندگیت رو تلخ نکن،،،تلخ هست خودش،پاشو یه دوش بگیر  سرحال میشی ،بعد تولد برو بگیر بخواب ، ...

هیچی به اندازه ی خواب الان نیاز ندارم 

کاش زودتر خوابیده بودم اه

براچی دلت نیست عزیزم پاشووو تولد همسر آدم سالی یبار ک بیشتر نیست پاشو انرژی های بد رو از خودت دور کن و حسسسسابی خوشگل کن یه غذای خوشمزه و خاص هم درست کن امشب رو به عشق دخترت  و به پاس زحمات همسرت خودت رو شاد شاد بگیر، تهش اگه هنوز حس ناراحتی داشتی بهش بگو درسته که هیچی نمیتونه جلو دوست داشتنمو بگیره هیچ چیزی هم نمیتونه مانع عشق ورزیدن به خونوادم بشم ولی هنوز ازت دلخورم وبیا از دلم دربیار با حرف زدنت

قهوه بخور سرحال بشی قهرتو ادامه بده ولی تولد هم بگیر براش دشمنت که نیست😅

قهوه خور نیستم 

کاااش تا شب فرصت داشتم میخوابیدم فقط 

حتی حوصلم نشد برم کیک رو ببینم 

دیگه همینو بهونه کن اشتی کن دختر بزرگ داری اونوقت قهری زشته بابا من از قهر خوشم نمیاد تو یه خونه دنی ...

مقصر اونه بد دلمو شکونده منم بی محلش کردم تا ادم شه 

قهوه خور نیستم  کاااش تا شب فرصت داشتم میخوابیدم فقط  حتی حوصلم نشد برم کیک رو ببینم&nbs ...

دوش آب سرد بگیر اونم خوبه

اشکال نداره دخترت ماشاالله اینقدر بزرگ هست کیک بگیره حتما سلیقه ی انتخابش هم داره 

خوش بگذره🥰🥰

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
براچی دلت نیست عزیزم پاشووو تولد همسر آدم سالی یبار ک بیشتر نیست پاشو انرژی های بد رو از خودت دور کن ...

وااای اصلا حوصله اینکارو ندارم خیلی کسلم 

دلم میخاد راحت بگیرم بخوابم کسیم کاری به کارم نداشته باشه 

مقصر اونه بد دلمو شکونده منم بی محلش کردم تا ادم شه 

اگه من از دل شکستنا بگم برات که کتاب میشه ولی قهر کردن باهاش اعصابمو خورد میکنه واسه حال خودم میرم اشتی البته کلن زبون تلخی داره وگرنه بقیه چیزاش بد نیست منم میگم پیش خودم عیب نداره و میگذرم