2777
2789

مثلایادمه دختر عمم که با شوهرش از دوتا فرهنگ مختلف باهم ازدواج کردن تعریف میکرد مادربزرگ این آقا هر هفته مهمونی برگزار میکرد و طبق رسم اونا یه پیش غذای سوپ و اش مانند هم همیشه تو سفره بود اگه کسی نمیخوردبشدت ناراحت میشدن کار زشتی بوده اصلا. بعد این دختر عمه ما ازین سوپ خورده و خوشش نیومده همونجا شوهرش زیرپوستی و کاسه هارو عوض میکنه سهم خانمش هم میخوره و این شده کار هر هفته شون

میدونین چی میخوام بگم عشق همین چیزای بشدت کوچیکه 

اگه شوهر من بود همون لحظه کلی غر میزد که چقدر لوسی همه میخورن خیلیم دوست دارن بخور دیگه خوشمزه س مگه چه مشکلی داره 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تو رابطه گذشت و وفاداکاری داشته باشیم؟

تا جایی که خط قرمز هاتون آسیب نمی‌بینه و عزت نفستون خراب نمیشه اشتباهاتی که میدونین از قصد نبوده رو ببخشید اما نباید ببخش وظیفه باشه ببخش لطفه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
تا جایی که خط قرمز هاتون آسیب نمی‌بینه و عزت نفستون خراب نمیشه اشتباهاتی که میدونین از قصد نبوده رو ...

باش عزیزم مرسی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)