2777
2789

تا شنیه نمیتونم صبر کنم نشون دکتر بدم لطفا اگ کشی بلده و سر درمیاره کمک کنه مرسی

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخجه و هرپس ) تبخال مثلا( رو قبلا گرفتی و الان بهش ایمنی داری الانم هیچ کدوم از این مریضیا رو بصورت ...

حتی اگه قبلنم این مریضیا رو نگرفته باشی 

قبلا وارد بدنت شدن و الان بدنت بهشون ایمنه

اتفاقا ایمنیت ب نی نی هم میرسه خوبه 

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
حتی اگه قبلنم این مریضیا رو نگرفته باشی  قبلا وارد بدنت شدن و الان بدنت بهشون ایمنه اتفاقا ای ...

یعنی مشکلی ندارم؟ میخوام اقدام کنم

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
حتی اگه قبلنم این مریضیا رو نگرفته باشی  قبلا وارد بدنت شدن و الان بدنت بهشون ایمنه اتفاقا ای ...

اره قبلا بیماری داشتم تبخال نبود گفتن زگیل تناسلیه ک رفتم تهران گفت هیچیت نیطت حالا نمیدونم رفع شده بود یا ازمایشات اشتباه بوده کاری ندارم

حالا میخوام ببینم برای اقدامم مشکلی داره یا ن؟