2777
2789

ترکیده حتما

البته تاپیکو میگم  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا صبح تحمل کرد بعد رفت دستشویی 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

من بیشتر وقتا که از دستشویی میام بیرون بیادشم😂😂😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

فقط اونایی که میگفتن کیسه ضخیم پیدا کن تو اتاق کارتو بکن🙄

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

منم😂😂کامنتا که عالی بود کلی خندیدم 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
منم😂😂کامنتا که عالی بود کلی خندیدم 

😂😂😂😂

😐خیلی دلیلش مسخره بود  حالا بقیه ادرار و دفع ندارن؟ فتوسنتز میکنه بدنشون؟

آخه می‌گفت برم یه صدای خیلی بلندی میده منم دیشب خونه سکوت بود داشتم اونم تصور میکردم همه خوابن برادرشوهره هم جلو در دسشویی این رفته دسشویی یه صدای بلند بیاد بیرون خوب آدم میمیره که از خجالت 😂🤦🤦