2777
2789

واقعا بعضیا عقلشون به شکمشونه...

تو حالت عادی خیلییی خوش اخلاق و بیسته کارا و اخلاقاش،

امان از روزی که گرسنه باشه و غذا حاضر نباشه دیوانه میشه این بشر 😐دست خودش نیست واقعا تا شکمش سیر نشه آرامش نداره ...

پیرو تاپیک اون خانوم راجب گوشت و مرغ 

عین برادر شوهر من چند بار سر غذا کنترل رو شکسته یکی دوبار به بخاری لگد زد شیشه هاش ریخت هر چی دم دستش باشه میکوبه اینو اونور اصل هم نگاه نمیکنه که به دیوار میخوره یا آدم 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم اینجوریه .اینا معدشون عصبیه دست خودشون نیس.اما خب شوهرم گشنش بشه هرچی گیرش بیادمیخوره فقط اعصابش آروم بشه ولی اون خانمه میگف فقط باید گوشت ومرغ وماهی بخورم که سیربشم حتی با برنجم سیر نمیشد🫤

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
شوهر منم اینجوریه .اینا معدشون عصبیه دست خودشون نیس.اما خب شوهرم گشنش بشه هرچی گیرش بیادمیخوره فقط ا ...

برعکس من فقط باید برنج بخورم تا سیر شم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
شوهر منم بهم‌میگه گشنه میشی میترسم ازت😂😂😂😂😂😂

همین ؛بعد حداقل کاش غذام زیاد باشه ؛فوری هم سیر میشم ؛ شوهرم‌میگه این همه داستان واسه‌همین نصف کفگیر برنج بود ؛حداقل بیشتر بخور آدم نسوزه😂😂

همین ؛بعد حداقل کاش غذام زیاد باشه ؛فوری هم سیر میشم ؛ شوهرم‌میگه این همه داستان واسه‌همین نصف کفگیر ...

اره منم چاق نیستم ولی از وقت غذام بگزره خیلی ببخشید سگ میشم

حتی شده غذا نداشتیم من سه چهارتا نسکافه بدون اب جوش خوردم وضعیتم خرابه موقع گرسنگی