2777
2789

پیرو تاپیک های قبلی ک داشتم 

من چندین بار با رلم کات کردم همشم از طرف خودم بوده اون اومده سراغم ولی دفعه اخر خودم طاقت نیاوردم و بهش پیام دادم یکم باهم گرفتیم و بیرونم رفتیم من خیلی خیلی دوسش دارم و وابستشم به عنوان یه دختر خیلی خودمو پیشش کوچیک کردم بارها ابراز علاقه کردم ولی انگار براش مهم نیس و این حس منو خیلی عذاب میده دوس دار با تموم سختی هایی ک داره تموم بشه ولی نمیخوام باز خودم برم بحث کات رو بندازم خسته شدم انقدر همش خواستم رابطه رو درستش کنم اون نخواسته میخوام بدون گفتن چیزی از همه جا بلاکش کنم کار درستیه بنظرتون یا ن🥺🥺

اگه من جای تو بودم براش ارزوی خوشبختی میکردم و بعدم خداحافظی اگه واقعا بخوادت اصرار میکنه و نمیزاره بری...

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقد از رابطت رو فهمیدم ولی میتونی استراتژی خودتو عوض کنی چون کات جواب نمیده یه مدت تو بی اهمیت شو کمتر توجه کن ولی با سیاست قطعا که متوجه میشه و اگه براش مهم باشه میترسه کاری میکنه توجهت بهش جلب شه 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

کار درستی نیست گلم، مثل دو انسان بالغ صحبت کنید یا مسائلتون رو حل میکنید و ادامه میدید یا به نتیجه نمیرسید و تمام

بی خبر کات کردن هم نامحترمانه هست هم نادرست

اگه اینکار رو رلت با شما انجام بده میپسندی؟

باهاش رو راست صحبت کن دلیل بپرس و از چیزایی که باعث میشه هعی کات کنی جای کات همه رو بهش بگو ببین چی ...

بار ها صحبت کردیم باهم یه مدت اوکی میشه باز برمیگرده به روال قبل 

بار ها صحبت کردیم باهم یه مدت اوکی میشه باز برمیگرده به روال قبل 

شخصیتش درونگراس؟

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
کار درستی نیست گلم، مثل دو انسان بالغ صحبت کنید یا مسائلتون رو حل میکنید و ادامه میدید یا به نتیجه ن ...

بابت این ماجرا خیلی باهم صحبت کردیم 

خودمم بلاک کرون رو دوس ندارم 

خانوادمم از اونایی نیستن ک دوستی براشون عادی باشه حتما تهش باید یه هدفی باشه این فعلا هدفی نداره