2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دوس دارم زاربزنم

340 بازدید | 20 پست

دوشب پیش عروسی دخترخاله شوهر بود(ماعقدیم)رفتیم عروسی و اونجا چندبار واسه اینکه حواسش بهم نبود و همش از کنارم پامیشد میرفت باهاش سنگین شدم (قبلا بارها بهش گفتم یجا میریم توجهت به من باشه)که یکی دوبار بهم ادا اشاره زد به نشونه اینکه ببخشید.اما اخر عروسی رفتم پیشش بشینم گفت پاشو بریم من خستم.بعد که رفتیم از صاحب مجلس خدافظی کنیم مادرش گفت حالا بشین یخورده میریم.بعد من بهش گفتم اومدم پیشت بشینم فرار کردی گفتی پاشو بریم الان خستگیت ریخته که تنها نشستی اینجا؟یهو بد عصبانی شد گفت من خستم اه.بعدم ازمجلس زد بیرون با عصبانیت.حالا داشتیم میومدیم یخورده نازشو کشیدم اما یه کلمه حرفم نزد باهام فقط گفت حوصله تیکه پروندناتو ندارم.عصبی بود.حالا جمعه تولدشه.میخواستم سوپرایزش کنم بهش پیام دادم فرداشب بیا خونمون اما جواب نمیده.نمیدونم چیکارکنم.از اینکه غرورمو بشکونم صدبار بهش پیام بدم متنفرم

عزیزم نمیشه ک ی جا میرین همش حواسش ب تو باشه..مردا با زنا فرق میکنن...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم مقصر تویی

توقع بی‌جاییه که بخوای صد در صد توجهش به تو باشه و از کنارت تکون نخوره پس چی از اون عروسی و مهمونی قراره متوجه بشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم نمیشه ک ی جا میرین همش حواسش ب تو باشه..مردا با زنا فرق میکنن...

من خیلی دختر حساسیم.میگم حالا که تازه ازدواج کردیم حداقل طوری رفتار نکن که یکی زاز دور میبینه خیال کنه ازهم دوریم.اما همش حس میکنم میخواد ازم دورشه.دوتا عکس میگم بیا بگیر میگه حوصله ندارم.یا هی میگه بسه.با اینکه 10 سال دنبالم بود که باهام ازدواج کنه حالا که قبول کردم کلا اخلاقش عوض شده.حتی قربون صدقمم نمیره دیگه

من خیلی دختر حساسیم.میگم حالا که تازه ازدواج کردیم حداقل طوری رفتار نکن که یکی زاز دور میبینه خیال ک ...

نمیدونم ولی من سالها با عشقم بودم...اینو میدونم پسرا از دختری ک خیلی دنبالشون بره و گیر بده بدشون میاد...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

پیام نده دیگه اصرار نکن  ولی زهر مار نکن یه عروسی رو ؛تازه نامزد کرده ؛نمیدونه چرا باید انقدر ...

بعد منه احمق هرجا که خونه فک و فامیلمون دعوت باشیم یسره پیششم که اقا احساس غربت نکنه یوقت.اه حالم از این فاز روشنفکری بهم میخوره که میگن محدود نکنید.مرد باید خودش بدونه بعد ازدواج محدود میشه این دیگه ناراحتی نداره

بعد منه احمق هرجا که خونه فک و فامیلمون دعوت باشیم یسره پیششم که اقا احساس غربت نکنه یوقت.اه حالم از ...

حالت بهم بخوره یا نخوره ؛مرد از اینکه دائم زنش تو مهمونی و اینور اونور بهش بچسبه متنفره 

اون دائم کنار توعه ؛تو مهمونی ام‌باز کنارت باشه 

اینجوری خودتو آوویزونش نشون میدی ؛بفرما اینم نتیجه اش 

تو خانواده تو اون بگو بخند شمام نباشی حس غربت نمیکنه خیالت تخت😐😑

من خیلی دختر حساسیم.میگم حالا که تازه ازدواج کردیم حداقل طوری رفتار نکن که یکی زاز دور میبینه خیال ک ...

این حساسیت رو بذار کنار باعث میشه از الان ازت گریزون بشه مردها برعکس ما خانم ها از پیچیدن زیاد ب دست و پاشون خوشش ون نمیاد ما فکر میکنیم اگر محبت زیاد کنیم مشتاق تر میشن اما باعث دور شودن ازت میشن مرد جماعت نه باید اونقدر تشنه اش بذاری نه اونقدر سیرابش کنی هرچیزی متعادلش خوبه

حالت بهم بخوره یا نخوره ؛مرد از اینکه دائم زنش تو مهمونی و اینور اونور بهش بچسبه متنفره  اون د ...

اما من دلم نمیخواد فقط تو تنهایی محبت کنه بیاد بچسبه بهم.ما تازه عروس دامادیم.ده سال که عروسی نکردیم .الان تو چشمیم.پس چرا بقیه زوج هایی که اونجا بودن خود اقایون مدام پیش خانومشون بودن.ولی شوهر من مثثلا یهو میدیدم نیست.میرفتم بیرون میدیدم پیش خواهرش ایناست داره باهاشون حرف میزنه.حالم بهم خورد اون لحظه.احمق نمیگه داره میره بیرون خب بگو زن توام بیا بریم.میمیری

این حساسیت رو بذار کنار باعث میشه از الان ازت گریزون بشه مردها برعکس ما خانم ها از پیچیدن زیاد ب دست ...

اما من دلم نمیخواد فقط تو تنهایی محبت کنه بیاد بچسبه بهم.ما تازه عروس دامادیم.ده سال که عروسی نکردیم .الان تو چشمیم.پس چرا بقیه زوج هایی که اونجا بودن خود اقایون مدام پیش خانومشون بودن.ولی شوهر من مثثلا یهو میدیدم نیست.میرفتم بیرون میدیدم پیش خواهرش ایناست داره باهاشون حرف میزنه.حالم بهم خورد اون لحظه.احمق نمیگه داره میره بیرون خب بگو زن توام بیا بریم.میمیری....

اما من دلم نمیخواد فقط تو تنهایی محبت کنه بیاد بچسبه بهم.ما تازه عروس دامادیم.ده سال که عروسی نکردیم ...

والا بخدا که تو حساسی ؛ما هم تازه عروس دومادهم خودمون بودیم هم اطراف دیدیم ؛پسره حالا تنها باشه بره پیش خواهرش نگفتیم وااااای😯 ببین لابد با هم‌خوب نیستن؛معلومه پسره دوستش نداره وووو.... اینا خیلی چیز نرمالیه ؛اصلا هم دائم کسی زیر نظرتون نداره خیالت راحت ؛فقط به محض ورود به مجلس مهمه که کنار هم باشید ؛بعدش حالا پسره ۲ مین بره پیش بقیه اصلنم بد نیست 

ربطی به ۱۰ سالم و ۲۰ سال نداره ؛ عروس خاله بابام الان نزدیک ۵۰ سالشه خودش ؛تقریبا ۳۰ ساله ازدواج کردن ؛نمیذاره شوهرش جم بخوره ؛این رابطه سالم نیستا ؛چون ما همه میدونیم خانم وسواس و ترس داره ؛قرص اعصاب مصرف میکنه ؛هیچکسم از دور میبینه نمیگه وای چه عاشق

شوهرت اومد میگفتی عه رفتی پیش فلانی ؛کاش به منم میگفتی بیام ؛اینا سیاست نیستا فقط استفاده درست از کلمات درسته