2777
2789
عنوان

این سونوگرافی هاا چشونه اه اه

350 بازدید | 23 پست

خوب بچه اولمه معلومه ذوق دارم براش بخرم وسایل ۱۳ هفته رفتم گف پسره ب احتمال زیاد ۱۴ هفته دوباره رفتم گف مشکوک ب پسر 

الان ماشاالله فامیلای من همین خاله دختر خاله جوری تو زندگی ادم دخالت میکنند ک نگو میگن نخر هنوز جنسیتش معلوم نیس کوچیک ال بله یکی گف تا ۴ ماه بهم گفتن پسر ۵ ماه گفتن دختر 

صبر کن بعد از انومالی بخر . الان ذوق خریدداری لباسای اسپرت بخر ک فرقی نداره برو بازار میبینی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانیم کردن خوب ب شماچه دوس دارم بخرم  یعنی انقد سونو ها مزخرف شدن

مجبوری بگی میخری

مجبوری جنسیتو بهشون بگی

نگو راحت

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

خب پسر بشه دختر 

بچه ست دیگ بازم میتونی تنش کنی بخر توجه نکن 

الان ک کلا دخترونه پسرونه نداره وسیله ها 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

اگه پولش برات مهم نیست بخر ولی اگه دو ماه دیگه گفت دختره برو بازم دخترونه بخر 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

عه من دارم ونزدی میبینم 😂

خب چیزایی که بین پسر و دختر مشترکه فعلا بخر بعد که قطعی معلوم شد جنسیتش بقیه چیزارو بگیر 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

صد زنگ میزنند ولا عصاب برام نمونده

بخدا آدم هرچی کمترحرف بزنه آرامشش بیشتره همرو جواب نده بگو خواب بودی ده تایکی جواب بده

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.