2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته بودم ختم عموی همسرم اول ختم گفتم خدا رحمت کنه و..

اخرشم داشیم میومدیم بازم رفتم گم خدا رحمت کنه ایشالا غم اخرتون باشه 

گفتم بار اخرتون باشه اونم خیلی ناراحت بود و اصلا نفهمید چی گفتم😂

چشم ها دریچه ی روحن!...

رفته بودم ختم عموی همسرم اول ختم گفتم خدا رحمت کنه و.. اخرشم داشیم میومدیم بازم رفتم گم خدا رحمت کن ...

وای 🤣🤣🤣

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من حیاط خونه پدرم اینا خیلی بزرگه درحد باغ پراز درخت سرویس بهداشتیم توخونه نیست بیرون لابه لای درختا ،یه شب مجردکه بودم حرف جن زدن که باید زیردرخت بسم الله بگی اخه جن تودرختن واینا منم دستشوییم اومد به هرکیم گفتم باهام نیومد رفتم زیر درخت به جای بسم الله هول شدم گفتم سلام بعداومدداخل تعریف کردم مامانم ایناخندیدن گفتن چون دختربادبی بودی کاریت ندارن دیگه سلامشون کردی😁

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من حیاط خونه پدرم اینا خیلی بزرگه درحد باغ پراز درخت سرویس بهداشتیم توخونه نیست بیرون لابه لای درختا ...

شتتت😂😂اون درخت گردوعه

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!