2777
2789
عنوان

اونایی که دیه گرفتن میشه بیاید

361 بازدید | 5 پست

شوهرم دو سال پیش ماشینش بنزین میزد جایگاه آتیش گرفت شوهرم سوخت قراره دیه بدن بهش دوسال شده همش دنبال کاراشیم شوهرم خوب شده الان هنوز دیه رو ندادن چیکار کنیم کی میدن بنظرتون تاحالا کسی گرفته قاضی میگه باید منتظر بمونید تا محاسبه کنیم چقد باید بدن بهتون دوسال شد هنوز محاسبه نکردن 

دیه ش چقده؟ دیه هر سال اضافه تر میشه بهش

اره قاضی گفته قراره ۳۰۰ بدن بد چون سال جدید شد دوسال شد میگه باید محاسبه کنیم باید بیشتر بدن بهتون یا چارصد اینا شاید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه ش چقده؟ دیه هر سال اضافه تر میشه بهش

صاحب جایگاه کلی کارخونه داره زنش جدا شده داره مهریش میده اعتراض زده گفته ندارم بدم زن جدید گرفتم این حرفا گفته ماهانه میدم ماهی سه ملیون ماهم لازم داریم الان حتی کمتر بده راضی هستیم فقط یکجا بده

صاحب جایگاه کلی کارخونه داره زنش جدا شده داره مهریش میده اعتراض زده گفته ندارم بدم زن جدید گرفتم این ...

نمیتونه درخاست اعسار بده درخاستم بده رد میشه چون طرفتون پولداره و همشو یه جا باید بده اگه نده حکم جلب میگیرین و اموالشو توقیف میکنی

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
نمیتونه درخاست اعسار بده درخاستم بده رد میشه چون طرفتون پولداره و همشو یه جا باید بده اگه نده حکم جل ...

کلی مشکل برا خودش درست کرده گفته مهریه زنم میدم و زن جدید گرفتم جهاز اون میگیریم این حرفا طرف کارخونه داره بدش دادگاه قبول کرد قرار شد ماهی سه تومن سه تومن بدن بهمون بد شوهرم رفت دادگا گفت سیصد ملیون نمیخام صد پنجاه ملیون بده همه رو بجای بده ن خورد خورد دادگاه گفت شماره تماس خودش داری اینو خودت شخصی باید بگی این حرفا بد ابلاغیه اومد یه هفته دیگ بهمون که پولتون کمه باید محاسبه کنیم بیشتر باید بدیم تا چقد طول می‌کشه این دیه بخدا کلی پول نیاز داریم