2777
2789

دوستان من یه برادر دارم خیلی باهوش بود بهترین محل بود ولی بعد از سه ماه سربازی یهو دیگه نرفت و پرخاشگر شد و ارتباطش رو با ماقطع کرد خیلی پیگیر شدیم و هیچ وقت نفهمیدیم چرا هر کی یه چیزی گفت . الان چندین ساله  که خیلی به پدر و مادرم سخت میگذره. یه بار یه خانمی گفت دعای خیلی سختی روشه  . ما به دعانویس اعتقاد نداریم میگیم زندگی رو بدتر میکنه. کسی هست با علما نزدیکی داشته باشه بتونه برامون سوال کنه چی کار کنیم؟

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

پدرم مشکل قلبی داره و سنش زیاده و هر روز یه داستان داره و مادرم کاملا افسرده شده. ماجراش خیلی طولانی ولی کسی هست بتونه کمک کنه. یا ذکری و دعایی بهم یاد بده. خیلی چله گرفتم ولی نمیشه که نمیشه. خیلی آزارشون میده در عین حال خیلی مهربونه نمیدونم چطوری تعریف کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد داشته باش منتها یه آدم درست پیدا کن با قرآن مشکل این بچه رو پیدا کنه و حل کنه

متاسفانه یک نفر از یکی از همین ها سوال کرده بود و گفته بود اینقدر دعا سنگینه کار هیچ کس نیست

تا حالا دکتر بردینش؟

عزیزم اصلا نمیاد خیلی بهش فشار بیاریم خونه رو ترک میکنه. غیر مسقیم با مشاور در ارتباطیم ولی فایده نداشته یه مدت آروم تره بعد دوباره داستان شروع میشه. پدرم چند سال دیگه زنده نیست و دلم میسوزه هر روز دعوا و ناراحتی. داستانش طولانیه

@خانمحاجآقا   ایشون فک کنم همسرش روحانی هست اون احتمالا بتونه به اونادسترسی داشته باشه

سلام عزیزم 

روحانی نيست 😁🤦‍♀️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@خانمحاجآقا   ایشون فک کنم همسرش روحانی هست اون احتمالا بتونه به اونادسترسی داشته باشه

بهشون درخواست میدم

نوشتی حاج آقا🤦‍♀️

هر کس میره مکه بهش میگن حاجی 

نه هر کس روحانیه 

مگه نه؟ 😁

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خیلی شرایط بدیه. اشک تو چشمام جمع میشه بخوام تعریف کنم. الان هم خیلی باهوشه. خیلی مهربونه ولی انگار مشکل داشته باشه باشه یهو قاطی های بد میکنه . پدر و مادرم نمیتونن یه چایی درست کنن.اختیار خونه رو دست گرفته و .... چی بگم نمیدونم چجوری بگم  پدر و مادرم فقط

درسته ولی من ذهنیتم این بود

🤷‍♀️

چند تا این کاربری انتخاب کردم 

این رو قبول کرد