2777
2789
عنوان

کسی هست با علماو اهل مکاشفه در ارتباط باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذرمیخوام 

مگه چی گفتی که عذر میخای عزیزم ❤️

شرمنده که نتونستم کمکی کنم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نمیدونم چی کار کنم. پدرم یه بار چمدونش رو بست اومد خونه من و دوباره با اصرار مادرم برگشت. میترسن بهش چیزی بگه خونه رو ترک کنه. میگم بسیار باهوشه . حرفاش عاقلانه است ولی خیل به پدر و مادرم گیر میده از اون ور منت سرشون میزاره که من براتون همه کار میکنم. دیگه کسی دوست نداره بره خونه مامان و بابا.

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

خیلی امام زمان رو صدا زدم چند بار رفتم مشهد التماس ولی هیچ اتفاقی نیفته. نه میره سرکار نه زن میگیره . یکسره خونه است و عین زنا خونه تمیز میکنه و آشپزی میکنه و یکسره روح و روان مادر و پدرم رو بهم میریزه. خیلی داداشم ماه بود. خیلی دوستش دارم نمیدونم چی کار کنم. گفتم شاید کسی اینجا بدونه

عزیزم من سعی میکنم کمکت کنه پیداکنم بهت خبر میدم

اگه بتونی کمکم کنی هر کاری بخوای برات میکنم. بی اغراق میگم. من تهرانم. خانواده خیلی آبرومند و معتبری دارم ولی خوب  نمیدونم چرا این همه سال درد روزیمون شده

به امام زمان همش میگم شما مگه امام حاضر نیستین بابام سنش زیاده گناه داره مادرم خیلی سختی کشیده خیلی داغ دیده به دادمون برس ولی انگار خیلی گناه کاریم دعامون بالا نمیره . خیلی چله گرفتم خیلی ذکر خوندم. خیلی از خدا خواستم . الان خودم شرایطم خیلی بده ناخواسته باردار شدم ولی اصلا نگران خودم نیستم همش فکر پدر ومادر و داداشمم

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم خواهشاً قبول کن اگر راهی برای این موضوع پیدا کردی حتما حتماااا به منم بگو 

توضیحاتت کاملا انگار داری شرح حال برادر منو میگی با این تفاوت که وضع برادر جوون من بدتر از برادر شماست اتفاقات بدی افتاد و الآنم مشت مشت داروهایی که روانپزشک داده رو میخوره تا بتونه شبا بخوابه و روزا همه مارو به فحش نکشه😞

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم خواهشاً قبول کن اگر راهی برای این موضوع پیدا کردی حتما حتماااا به منم ب ...

باشه عزیزم. قشنگ درکت میکنم باز خداروشکر برادر شما تحت درمانه .