2777
2789

سلام 

من الان هفته ۱۶ هستم

۱۴هفته و ۲ روز رفتم سونو، دکتر زیر لب و آروم گفت دختره

بعد من بهش گفتم ببخشید جنسیت مشخصه؟ گفت پشتش به مانیتوره و من جلوشو نمیبینم که دقیق بگم ولی بنظرم دختره

حالا منتظرم تا آنومالی

حالا بیاین سوال بپرسین و حدس بزنین که درست گفته یا نه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

بچه ی اولم دختره

بچه ی دومم پسر

بچه ی سومم هم دختر

این نی نی چهارم هست، خودم دوست داشتم پسر باشه که پسرم داداش داشته باشه، ولی همسرم چون خواهر نداره کلا دختر دوسته 

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴هفته سونو دادم الان ۱۶ هفته ام

خداروشکر یدونه پسر داری. انشالله ک همون بشه ک دوست داری

۲تاپسر هم خوبه

۲تا دختر ۲تا پسر. عین مادرشوهر و خواهر خودم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دختره احتمال زیاد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

۱۴هفته سونو دادم الان ۱۶ هفته ام

هفته دیگه برو انومالی ،ویتامبن و مکمل چی میخوری 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یسوال دارم بی ربطه. ولی خدایی یعنی شما که چهارمین نینی ت تو راهه خیلی قوی هستی؟ پس چرا من اولین بارد ...

منم وقتی اولی رو باردار بودم حس شما رو داشتم

انگار با هر بارداری بدن حالا یا توانش بیشتر میشه یا چون پروسه رو گذرونده عادت میکنه

ولی هرچی هست من هم بارداری اولم خیلی بد بود هم بعد دنیا اومدنش بار روانی سختی داشت چون آدم نمیدونه دقیقا چی در انتظارشه

ولی بارداریای بعدی دستت میاد

هفته دیگه برو انومالی ،ویتامبن و مکمل چی میخوری 

دکترم گفت چون وزنم بالاست فعلا مولتی نمینویسه تا ببینه وزن نی نی تو هفته های بالاتر چطوره

الان فقط آهن و ویتامین دی میخورم

منم وقتی اولی رو باردار بودم حس شما رو داشتم انگار با هر بارداری بدن حالا یا توانش بیشتر میشه یا چو ...

انشالله که برای منم همینطور باشه .اونقدر کم میارم گاها که میخوم از خودم فرار کنم. بشدت خسته ام. و وقتی اسم بچه دوم میاد احساس ضعف م چند برابر میشه. بعد به اونایی که چند تا بچه دارن فکر میکنم و از اینکه اونا اونهمه قوی هستن از خودم خجالت میکشم

انشالله که برای منم همینطور باشه .اونقدر کم میارم گاها که میخوم از خودم فرار کنم. بشدت خسته ام. و وق ...

نه اصلا خجالت نکش

من خودمم بچه ی اولم که دنیا اومد میگفتم من همینم نمیخوام عجب غلطی کردم بس که پذیرشش بزام سخت بود

ولی چون تصمیم داشتم پشت هم بیارم بعد یکسالگی دخترم که اوضاع بهتر شد اقدام کردم و دیدم دومی بهتر بود

سومی ام که دیگه قشنگ دست آدم اومده و راحتتره جوری که پنج شش ماهه بود میگفتم کاش شیر منو نمیخورد من زودتر اقدام میکردم

با اینکه دانشجوی ارشدم هستم و مشغول پایان نامه و کارورزی ام هستم

توام سرتو با هرچی دوست داری گرم کن و خودتو مشغول کن زودتر میگذره