2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من که ایرانیشو زدم خیلی عالی بود ، تو یک ماه کف سرم کلی موی ریز در اومد 

البته من روزی یه دونه قرص بیوتین هم میخورم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

برا چیه؟

من ریزش موی شدید داشتم ، دکتر برای قطع ریزش و رشد مجددِ موهام این آمپولارو برام تجویز کرد  

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

چه برندی گرفتی

الان یادم نمیاد ، چون آمپولام تموم شدن جعبشو انداختم دور 

مشکلت چی بود عزیزم

مشکل که زیاد داشتم 

کم خونی و فقر آهن

استرس

مشکل هورمونی  

البته ژنتیکی هم کم مو بودم 

ولی همیشه یه مقدار می ریخت تا اینکه کرونا گرفتم به شدت موهام نازک شد و شروع به ریختن کرد 

نصف موهامو از دست دادم تقریبأ کچل شدم 

قاطعانه میگم فقط این آمپولا و قرص بیوتین نجاتم داد 

موهات دوباره دراومد با امپولا؟ چنددوره استفاده کردی؟ ایرانی یا خارجی

آره عزیزم در اومد 

دو دوره ، (6 هفته زدم ، هفته ای یه دونه) 

دو ماه فاصله دادم دوباره زدم 

ولی تو همون دوره ی اول موهام در اومد 

ایرانی 

موهات دوباره دراومد با امپولا؟ چنددوره استفاده کردی؟ ایرانی یا خارجی

شمام حتمأ دو دوره بزن تا ریزشت برنگرده، 

اینو دکتر به من گفت 

روزی یه دونه قرص بیوتینم بعد از ناهار بخور عالیه 

آره عزیزم در اومد  دو دوره ، (6 هفته زدم ، هفته ای یه دونه)  دو ماه فاصله دادم دوباره زد ...

من امروز امپول بیوتین برا ۶هفته سفارش داره حدود دو میلیون هشتصد شد

قرص فیتو هم گرفتم واسه ۴ماه اونم دومیلیون شد

امیدوارم جواب بده

من امروز امپول بیوتین برا ۶هفته سفارش داره حدود دو میلیون هشتصد شد قرص فیتو هم گرفتم واسه ۴ماه اونم ...

یا خدا ، چرا اِنقدر گرون شد؟ خارجی گرفتی؟ 

خیالت راحت عزیزم جواب میگیری 

شمام حتمأ دو دوره بزن تا ریزشت برنگرده،  اینو دکتر به من گفت  روزی یه دونه قرص بیوتینم ب ...

عزیزم نحوه زدنش چطور هست ۶ تا امپول هست که هرفته میزنی دوباره دوماه بعد ۶ تا دیگه میزنی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......