2777
2789

من یه مدته احساس می کنم روز و شبام اونطور که باید مفید باشن نیستن، شما چه کارهایی می کنید در طول روز؟ اون کارها مفیدند؟ ارزش وقت و عمر آدم رو دارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ کردن فرزند دلبندم

آخر شبا میگم کاش فردا مامان بهتری باشم براشون، بیشتر بازی کنیم، بیشتر با هم وقت بگذرونیم، ولی چه کنم که به قول شاعر عمر گران می گذرد خواهی نخواهی....

آخر شبا میگم کاش فردا مامان بهتری باشم براشون، بیشتر بازی کنیم، بیشتر با هم وقت بگذرونیم، ولی چه کنم ...

مامان خوبی هستی  که اخر شبا به بهتر شدن فکر میکنی 

منم‌اخر شب  باین‌فکر میکنم صبحانه براش چی درست کنم فردا کدوم بازی و‌ انجام بدیم

منم همینم😢کلا درگیر روزمرگی شدیم اکثرا.حتی ورزشم ول کردم حس ندارم اصلا

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏