2777
2789

خب نمونه خون گرفته شده زیر میکروسکوپ اینجوری دیده میشه شاید سوال شه واستون که چرا رنگش آبیه 

خب برای بهتر دیده شدن سلولهای زیر میکروسکوپ باید رنگ آمیزی شون کنیم (نه عین رنگ آمیزی های خودمونا😅) با یکسری مواد خاص زنگ آمیزی میکنیم . 

شاید باورتون نشه ولی این عکس فقط مربوط به یک قطره فقط یک قطره خونه🩸

خب حالا اجزای این نمونه : 

سلولهای آبی ک میبینید گلبولدهای قرمز خون هستن ک حجم بیشتر گلبولهای خونی رو تشکی میدن 

سلولهای بنفشی که میبینید گلبولهای سفید خون هستن ک نقش دفاعی دارن و وقتی بیمار میشیم وارد عمل میشن ک اگر دقت کنین شکل هاشون با هم متفاوته چون انواع مختلفی دارن ک هر کدوم وظیفه خاصی دارن . 

اگر سوالی داشتید بپرسید حتمن❤️🩸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا اسم خون سفید شنیدی؟ اینکه دکترا میگن این فرد خونش سفیده یعنی چی؟ میگن یه مدت بمونه خون سفید میشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

گلبولای سفید مگ کارشون فقط دفاع نیس؟

چطور میگید هر کدوم ی وظیفه خاص دارن؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
گلبولای سفید مگ کارشون فقط دفاع نیس؟ چطور میگید هر کدوم ی وظیفه خاص دارن؟؟

اره کار همشون دفاع هست 

ولی تو جنبه های مختلف دفاع 

مثلا کار یکشون بیگانه خواریه 

یکیشون تو انعقاد خون نقش داره

یکی فقط مخصوص انگل هاست 

و ......

با چی رنگامیزی میکنین؟

زنگهای مختلفی هستن 

اکثرا از متیلن بلو استفاده میکنن ک نمونه رو آبی رنگ میکنه مثلا برای این نمونه از متیلن بلو استفاده شده 

ولی رنگهای دیگه هم هستن 

تا حالا اسم خون سفید شنیدی؟ اینکه دکترا میگن این فرد خونش سفیده یعنی چی؟ میگن یه مدت بمونه خون سفید ...

راستش نشنیدم تا حالا . ولی خب شاید مربوط به این باشه ک اگه خون تو محیط بیرون یه مدت بمونه در اثر مرگ سلولها ، خون این حالت سفید رنگی رو که میگی ب خودش بگیره.

راستش نشنیدم تا حالا . ولی خب شاید مربوط به این باشه ک اگه خون تو محیط بیرون یه مدت بمونه در اثر مرگ ...

آره فکنم همینه.

من دورانی نوزادی بخاطر مشکلی کارم به بیمارستان کشید .داشتم میمیردم خون پیدا نمیشد من میتونم به همه خون بدم ولی هرکسی نمیتونه به من بده مگر کسی مثه خودم باشه .بالاخره اشنا پیدا شد خلاصه دکترا میگفتن خون من خون سفیده و خیلی خاص .

بارها نت زدم ببینم چیه اما هیچی پیدادنکردم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آره فکنم همینه. من دورانی نوزادی بخاطر مشکلی کارم به بیمارستان کشید .داشتم میمیردم خون پیدا نمیشد م ...

گروه خونیت O منفی هست ک میتونی به همه خون بدی ولی فقط O منفی میتونه بهت خون بده

تو خانوادتون اگه کسی هست ک گروه خونیتون عین هم هست رو حتمن باهاش در ارتباط باش ک اگ خدانکرده باز چیزی شد حتمن بهت سریع خون برسونه چون گروهای خونی منفی واقن کم تر هستن بخصوص O منفی

گروه خونیت O منفی هست ک میتونی به همه خون بدی ولی فقط O منفی میتونه بهت خون بده تو خانوادتون اگه کس ...

نه هچکس نیس تو کل خاندانمون فقط من اینجوری ام