2777
2789
عنوان

چله گرفتن

181 بازدید | 16 پست

چله گرفتم امروز سوره امو يادم رفت بخونم براي چهارشنبه 

حالا بايد چه غلطي كنم 😭😭😭😭

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

امروز ک سه شنیه بود 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار سوم ک دارم چله معراج میگیره..اون دوبار عجیب یادم زفت...بار اولش روز چهل روزی 😓

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

این بار سوم ک دارم چله معراج میگیره..اون دوبار عجیب یادم زفت...بار اولش روز چهل روزی 😓

خيلي ناراحتم 

يعني الان چله از بين ميره ؟! 

نه عزيزم چله ات رو تحت هيچ شرايطى قطع نكن 

دستت درد نكنه عزيزم 

خوندم 

يعني امروز از روي شانس نبودم 🥲🥲🥲 خدا خودش رحم كنه 

يادم باشه اخر موقع خوابيدن صدقه بدم 

دستت درد نكنه عزيزم  خوندم  يعني امروز از روي شانس نبودم 🥲🥲🥲 خدا خودش رحم كنه  ...

قبول باشه عزيزم 

ميگن وقتى چله ميگيرى ريز مشكلاتى ممكنه به وجود بياد ولى هر جور شده چله رو پيش ببرى شيطان نا اميد ميشه و چله هاى بعدى انشالله راحت انجام ميشه 

قبول باشه عزيزم  ميگن وقتى چله ميگيرى ريز مشكلاتى ممكنه به وجود بياد ولى هر جور شده چله رو پيش ...

ممنونم عزيزم 

اين اولين چله ي عمرمه 

هيچوقت چله اي نگرفته بودم ... 

سلام عزیزم خوبی؟

چله چی گرفتی عزیزم؟ میبخشید میپرسم

جواب داده چلتون؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

راستی قبلا عکس خونتونو گذاشته بودید الان هرچی گشتم نبود؟!

دوباره نمیذارید؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢