2777
2789

خانمها کسی هست که پودر جنسنگ برای افزایش اشتها خورده باش 

بعد چند وقت استفاده چاق شدین 

نحوه مصرف تون چطور بود

بعد قطع مصرف دوباره لاغر شدین یا وزن تون تغییر نکرد 

پودرشو نگیر که تقلبی زیاد داره. همون گیاهیشو بگیر بخیسون

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

جینسینگ برگشت داره عزیزم خیلی خطرناکه به جاش گلگسی فت بخور خودم خوردم58بودم شدم 66 بعد قطعش شدم 63 تا 3کیلو کم کردن عادیه ولی حتما اصلیشو گیر بیار و یهو قطعش نکن با فاصله یک روز درمیان دوروز در میان سه روز درمیان و هفته ای یک دونه قطعش کن ک وزنت یهو نکشه پایین 

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جینسینگ برگشت داره عزیزم خیلی خطرناکه به جاش گلگسی فت بخور خودم خوردم58بودم شدم 66 بعد قطعش شدم 63 ت ...

قرص یا پودر .؟ 

اخه من از خیلی ها شنیدم پودر جنسینگ عوارض کمی داره تازه گفتن گیاهی و خاصیت هایی هم داره 

[QUOTE=315900255]پودرشو نگیر که تقلبی زیاد داره. همون گیاهیشو بگیر بخیسون[/QUOTE

من از یه عطاری معتبر توی شهر مون گرفتم  تاکیدکردم اصلش میخوام و اونم با اطمینان بهم گفت اصل 

نمیدونم الان سه چهار روز دارم روزی یک بار قبل ناهار مصرف میکنم اشتهام بهتر شده  خدا رو شکر 

قرص یا پودر .؟  اخه من از خیلی ها شنیدم پودر جنسینگ عوارض کمی داره تازه گفتن گیاهی و خاصیت های ...

قرص عزیزم جینسینگ دوتا از دختر عمه هام با هم خوردن یهو خیلی وزنشون بالا رفت حدود 15کیلو اضافه وزن کردن بعد از حدود 4ماه دیدمشون اومده بودن سر وزن اولشون خودم خیلی چیزا خوردم تنها چیزی ک برگشت وزنش کم بود همین گلگسی فت بود 

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
قرص عزیزم جینسینگ دوتا از دختر عمه هام با هم خوردن یهو خیلی وزنشون بالا رفت حدود 15کیلو اضافه وزن کر ...

خوب شاید یهو قطع کردن   چاقی شون چطور بود پف کرده بودن یا چاقی نرمال بود 😅

[QUOTE=315900255]پودرشو نگیر که تقلبی زیاد داره. همون گیاهیشو بگیر بخیسون[/QUOTE من از یه عطاری معت ...

توش دونه های قرمز نباشه. منم پلمپ ومثلا اصل میگرفتم ولی ناخالصی زیاد دارن. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

قرص هم نه . 

خودشو بگیر 

خوب شاید یهو قطع کردن   چاقی شون چطور بود پف کرده بودن یا چاقی نرمال بود 😅

صورتشون پف بدنشون ولی قشنگ بود طبیعی .دارو خودمو گفتم ک قرص بوده مال اونارو نمیدونم جینسینگشون قرص بوده یا پودر