2777
2789
عنوان

بهم خوردن مایع گوش داخلی

2159 بازدید | 65 پست

علایمتون چی بود؟

سرگیجتون دورانی بود یا حالت شناور و گیجی داشتین؟

بازم سرتون تکون بدین یا پایین بندازین همونجور میشین؟

اصلا الان خوب شدین کامل؟

چکار کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسش میکنی ؟

حالت گیجی رو

گاهر اوقاتم انگار گوشام هوا میگیره

من سرگیجه دورانی نداشتم کلا تعادلم دارم فقط سرمو بندازم پایین یا خیلی کارو بار کنم حالت گیجی میگیرم نمیدونم چطور توصیفش کنم

ببین  یا از   استرس  میشه  یا   چاق باشی لاغر کرده باشی ،رژیم سفت سخت  و یا کار سنگین  من رژیم سفت سخت گرفته بودم  البته  خودم  فهمیدم  از،استرس نیست مال من چیز،سنگین یا بی خواب میشم  یه می گیره البته چیز،سنگین زود نشون میده یک بار ۱۰ روز خوابیدم  تادخوب شد ده روز،فقد داراز،کشیدم  بلند میشدم سرم گیج می،رفت 

چرا جدیدا این مشکل اینقدر زیاد شده؟؟؟؟؟؟؟ مادرم چندین ماهه درگیرشه

من همش حس میکنم بخاطر کرونا بوده که بعدش انقدر زیاد شده

۵تا دکتر رفتم

دلیلای مختلفی داره که البته دکترم نمیدونه دقیقا ینفر چرا اینجور میشه

یکی میگه استرس،یکی میگه گوشی،یکی میگه تکون دادن سر و هزاران مورد دیگه

ببین  یا از   استرس  میشه  یا   چاق باشی لاغر کرده باشی ،رژیم سفت سخت   ...

من تایم استرسم گذشته

همچین که روحی اوکی شدم گوشم اینجور شد

شما سرگیجتون چطور بود؟

من حالت گیجی میگیرم و سرم سنگین میشه ی حالت غریبیه باید سرم تکیه بدم و چشام ببندم

من همش حس میکنم بخاطر کرونا بوده که بعدش انقدر زیاد شده ۵تا دکتر رفتم دلیلای مختلفی داره که البته ...

اره دقیقا شک ما هم به کرونا یا واکسن کروناس.

متاسفانه دکترا هم نمیتونن درمان کنن اخه 

ما الان نزدیک ۹ ماهه درگیره مادرم کلی دکتر رفت دارو خورد مانور اصلاحی رفت ساکشن رفت اصلا انگار نه انگار

ببین کنار آمدن که  خودم خسته نمی کنم  چیز،سنگین هم بر نمی دلرم  کلان دیگه  به خودم سختی نمیدم  خیلی بد هستش،اهان  متکا  هم  یکی می ذارم سرم پایین باشه  یا دارز،بکشم  زمین  زیر،سرم چیزی،نباشه  می گیره ول می کنه  و لی چیز،سنگین چندین روز، می گیره عین زلزله دیگه کم زیاد میشه  ولی اگه داری ببین  با کدوم کار بدتر میشی نکن 

مادر من اینطور بود یهو تعادلش بهم میخورد میافتاد سرگیجه های وحشتناک داشت چند سال طول کشید الان خوب ...

چندددد سال؟

وای پناه بر خدا

من نمیتونم باهاش کنار بیام🥺

خداروشکر من تعادل دارم شاید مال من اولشه