2777
2789
عنوان

چه مرضیه گرفتم ایشش😒

237 بازدید | 17 پست

نمیدونم چمه ساعت خوابم قروقاطی شده صبح مثل خرس خوابم میومدازپنج ونیم که بیدارشدم که کارداشتم تاهشتیم سه بارخوابیدم بازبیدارشدم دیگه هشت ونیم ازجام به بدبختی بلندشدم الان باز ازسرشب اومدم درازکشیدم بخوابم مثل اسب بیدارم خوابم نمیبره دکه روشن خاموشم فک کنم اتصالی کرده😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حین نوشتن مرضیه خوندم😐

شربت هیدروکسی زین ( فقط شرکت اکسیر باشه ها ، شرکت داروپخش هم بد نیست خوبه ) بخر و ۲ ساعت قبل خواب یه قاشق بخور ، این شربت برای رفع خارش و التهاب پوسته ولی خاصیت خواب آوری هم داره که بهتر از داروهای خواب عمل میکنه ، من به پسر خواهرم میدادم ، ۱ قاشق چاخوری میریختم تو شیشه شیرش ( البته شیر نبود آبجوش خنک شده ی کم شیرین بود ) مثل سنگ میخوابید ، یه بار شربت هیدروکسی زین " شرکت عماد " بهش دادم ۲ ساعت میخوابید نیم ساعت بیدار میشد فرداشم چون خواب و بیدار بود خسته و کم حوصله بود ، خودمم از این شربت خوردم ۲ ساعت قبل خواب هی میخوابیدم هی بیدار میشدم و سر درد شدم ،

ولی شربت مال شرکت اکسیر خوردم " شرکت دارو پخشم خوبه " ساعت ۱۰ شب ، از ۱۲ خوابیدم عین سنگ صبحم چون خواب شبم کامل بود بیدار سدم 

خودم حین نوشتن مرضیه خوندم😐

ساعت جفت _ ساعت آینه _ ساعت برعکس ) 

همه ی اینا میتونه درست باشه مت وقتی داسگشتم چله های باطل سحر و چله های بخت گشا " کاربر گبی " رو برای شما توصیه میکردم ( از آینده ات میترسه و همچنین موفقیت در کار فکر کنم درست تر باشن