2777
2789
عنوان

نه میشه برم دکتر نه بچه دار میشم ..‌

787 بازدید | 42 پست

خسته شدم هی میرم دکتر یه مشکلی میشه یا کیست دارم یا هرچی ماه قبلم ک شوهرم آزمایشش تکمیل نبود بخودمم گفت باید ازمایش تیرویید بدی تا پروسه ای یو آی برات شروع کنیم .

دهنم سرویس شده امروز روز دوم پریودمه شوهرم رفته بود سرکار یه فردا وقت دارم اونم صبح تاظهر من سرکارم 😭 باز رفت تا ماه بعد ... دلم گرفته بخدا ، هرکیو میبینم راحت بی دردسر بچه دار میشه ... من ۵ساله داغون شدم یبارم بارداری پوچ داشتم تا افتاد نفهمیدم ... شوهرم گناه داره حس بد داره بمنم انتقال میشه حسش...

ناراحت نباش گلم تو تنها نیستی منم ۸ساله منتظرم چند وقته مراحل ای یو ای شروع کردین من ازتیرماهه میریم میایم هنوز ازمایشام تکمیل نشده تازه ب مدت دوماه دارو داده اگه باردارنشوم بفرسن ای وی اف هزار بار میگم من دوبار کورتاژ داشتم دارو بدردمانمیخوره باید مستقیم بریم ای وی اف میگن ن باید مراحل طی بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،اگه آرامش نداشته باشی و استرس داشته باشی روند درمان و بارداری کندتر میشه .

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...
ناراحت نباش گلم تو تنها نیستی منم ۸ساله منتظرم چند وقته مراحل ای یو ای شروع کردین من ازتیرماهه میریم ...

خدا لعنتشون کنه منم خسته شدم از پارسال دارم میرم هی دارو قرص کوفتو زهر میدن من دیگه قرص نمیخورم بخدا چند ناه پیش دوتا تخمک داشتم هرماهم یکی دارم شوهرمم ۱بار آزمایش داده خوب بود گیر دادن ک چون ۶ماه پیش داده باید دوباره بده

خدا لعنتشون کنه منم خسته شدم از پارسال دارم میرم هی دارو قرص کوفتو زهر میدن من دیگه قرص نمیخورم بخدا ...

اره همینجوره کدوم بیمارستان میرین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم

درکت میکنم

منم بخوام از سرگذشتام بگم یه کتاب میشه🤣

حاملگی خارج رحمی داشتم لوله مو برنداشت

دوسال بعدش رفتم برا آی یو آی، گفتن لوله ت التهاب کرده باید برش داری..دوباره کاری..

بعدش کرونا شد دوباره یه سال اینا نرفتم

دوباره رفتم گفتن دارو بگیر آی یو آی کنیم

تموم داروهامو مصرف کردم اونهمه نوبت واستادن و برو و بیا ، به اشتباه گفتن که خودت نزدیکی نکن

رفتم سونو گفتن فولیکولات عالیه چندقلو میخوای مگهههه؟؟؟

نزدیکی کردی؟ گفتم نههههه😐خودتون گفتین نکن

گفتن نه اشتباه میکنی برو ۳ماه دیگه بیا

رفتم پشت سرمم نگاه نکردم چون مرکزش دولتی بود الکی میبردن میاوردن بی شرفا

خلاااااصه 

کلا قیدشو زدم تا این سری تصمیم گرفتم برم مرکز خصوصی ، که درکمال ناباوری خودم حامله شدم خدا رو هزاربار شکر

اینا رو گفتم فکر نکنی تنهایی

ولی یه جایی یه وقتی قسمتت میشه

چمیدونم بعضیا انگار برا داشتن بعضی چیزا باید بیشتر از بقیه تلاش کنن ناامید نباش

سلام عزیزم،اگه آرامش نداشته باشی و استرس داشته باشی روند درمان و بارداری کندتر میشه .

ارامش دارم بخدا فقط بدم از دکتر رفتن میاد ، سرکار میرم مشغولم اما هی ملتو میبینم روزی دوتا بچه صالح درستو حسابی میارن میگم ببین خدا چقد منو بی لیاقت میبینه 

ارامش دارم بخدا فقط بدم از دکتر رفتن میاد ، سرکار میرم مشغولم اما هی ملتو میبینم روزی دوتا بچه صالح ...

این چه حرفیه میزنی جانم.حکمت و مصلحت خدا بوده تا بحال بچه دار نشدی ،مطمئن باش اگر تا بحال نداده حکمتی داره.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...
عزیزم درکت میکنم منم بخوام از سرگذشتام بگم یه کتاب میشه🤣 حاملگی خارج رحمی داشتم لوله مو برنداشت ...

من بیچاره از همه دیرتر شوهر کردم خوشگل تر از همه فامیل بودم دیر رفتم دانشگاه درس خون تر بودم خیلی دیر رسیدم ب همه چی چندروز پیش تولد۳۰سالگیم بود دیگه اصلا دلم نخاست تو ۳۰سالگی بچه داشته باشم حس کردم یه مامان پیرم

من بیچاره از همه دیرتر شوهر کردم خوشگل تر از همه فامیل بودم دیر رفتم دانشگاه درس خون تر بودم خیلی دی ...

میدونی؟منم گاهی وقتا فکر میکنم اگه اون حاملگیم اونجوری نمیشد حداقل بچم ۳سالش بود...کاری از دستم برمیاد ولی؟نه...

منم نالیدم

کفر گفتم

ب همه گفتم بچه نمیخوام فعلا

ولی خدا از دلم خبر داشت

ایشالله هم برای تو بگذره روزای سخت 

من درکت میکنم

برات دعا میکنم برسی ب هرچی میخوای