2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل تایپ میکردی عزیزم که چرا سر چی مشکلتون چیه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بعد منم برای اینکه گریم نگیره سریع از ماشین پیاده شدمو درو کوبیدم بهم

همش سر چیزای مالی دعوامون میشه

کلی وابسته به خانوادش داره اولویت اولش خانوادشن بعد من

فقط با سیاست میتونی تغییرش بدی نه با دعا

اهل دعا نیسم،سیاستم صفر فقط درحال جنگو دعواییم

نه خونه داریم،نه ماشین،نه جهیزیه،من میگم برای خودمون جمع کنیم اون خرج خانوادش میکنه 

حتما با یه مشاور صحبت کن چون توی زندگی هم بخواد اینجوری باشه نمیتونی دووم بیاری اونم بین شما و خانوادش له میشه باید تو عقد تکلیفت معلوم بشه واقعا برای همچین چیزایی هزینه کنید برید مشاور خیلی خوب 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی بچه ننس،اولویت مادرشه و خواهرش،اخرین نفر زندگیش منم

وای اینا که الویت بندی میکنن و اولم مادرشونه کلا همیشه همینن

البته درسته مادرشون و براش احترام بیشتری قائلن ولی یا سیاست مندانه برو جلو و بزار از لوس بودنه و اون زیر سلطه مادر بودنه در بیاد یا توام در مقابل پشت خانواده خودت باش و پشتش نباش😑😑😑😑

+خدایاشکرت🤍