2777
2789

سلام خانوما کسی بوده با استراحت طول سرویکسش بیشتر بشه؟

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

چند هفته ای عزیز چنده از شما 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر علمی خود پزشکان میگن که چنین چیزی نیست و با بالاتر رفتن سنِ بارداری،طول سرویکس کوتاه تر میشه،اما اگه کوتاه باشه و استراحت کنید به امید خدا مشکلی پیش نمیاد

سونوی شکمی،واژینال،پر و خالی بودن مثانه و ..باعث میشه طول سرویس گاهی وقتا بلندتر دیده بشه ،دقیقش سونوی واژینال هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

از نظر علمی خود پزشکان میگن که چنین چیزی نیست و با بالاتر رفتن سنِ بارداری،طول سرویکس کوتاه تر میشه، ...

من ماهپیش که رفتم سونو nt ۳۱ بود سرکلاژ شدم الان شده ۳۸ دکترم گفت خوبه تغییرش

من ماهپیش که رفتم سونو nt ۳۱ بود سرکلاژ شدم الان شده ۳۸ دکترم گفت خوبه تغییرش

بسلامتی ایشالا

در شرایط سرکلاژ و یا استفاده از پساری اطلاع ندارم،خداروشکر پزشکتون گفتن که خوبه شرایطتون،بهشون اعتماد کنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

چند هفته ای عزیز چنده از شما 

واسه من ۳۱ بود الان شده ۳۸ با یک ماه استراحت و مصرف آمپول و شیاف البته عمل سرکلاژ انجام دادم 

بله بچه ماهای بالاتر خودش میره بالا نگران نباش تا ۱۸ هفته میره بالا

خیلی درد دارم هم کشاله ران و هم جای عمل سرکلاژم

خیلی درد دارم هم کشاله ران و هم جای عمل سرکلاژم

من ۱۲ هفتگی کامل ۳۳ بود دکتر هیچی نه داد نه گفت تابه پرسیدم گفت سالمه گفت زیر ۲۵ فقط سر کلاژ

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
من ۱۲ هفتگی کامل ۳۳ بود دکتر هیچی نه داد نه گفت تابه پرسیدم گفت سالمه گفت زیر ۲۵ فقط سر کلاژ

تا آخر بارداریتون مشکلی براتون پیش نیومد که؟

تا آخر بارداریتون مشکلی براتون پیش نیومد که؟

نه هنوز ۱۴ هفته و پنج روز هستم 

مواظب خودت باش عزیزم ان شاالله بارداریتون به سلامتی سپری شه 

قربونت من که حساب کنی هم استراحت هستم دکتر چیزی نگفت ولی به غیر از کار خونه هیچ کار سنگینی نمیکنم تا بتونم دراز کشم مدت زمان زیاد هم فعالیت نمیکنم 

قربونت من که حساب کنی هم استراحت هستم دکتر چیزی نگفت ولی به غیر از کار خونه هیچ کار سنگینی نمیکنم تا ...

منم استراحتم دکتر بهت گفت استراحت کنی؟