2777
2789
عنوان

منظور محتوای سئو شده و یونیک چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
ببین دیدم رایامارکتینگ زده بود نویسنده استخدام میکنه از کل کشور

ببخشید دوباره مزاحمت شدم

میگم میشه یکی از محتواهای سئو شده که خودت نوشتی از طریق آیدی یکی از برنامه ها بفرستی برام ببینم چ طوریه

اگه این لطف رو در حقم کنی ممنون میشم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

خواهش میکنم عزیزم من خودم محتوا نمینویسم.

بزار راهنماییت کنم، محتوایی که بهت گفتن بنویسی بهت گفتن که چه کلماتی براشون مهمه توش داشته باشه؟ 

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم من خودم محتوا نمینویسم. بزار راهنماییت کنم، محتوایی که بهت گفتن بنویسی بهت گفتن ک ...

راستش هنوز چیزی ندادن..فقط گفتن طی چند روز آینده محتوا داریم..خواستم ببینم قواعد خاصی داره

قبلا هزار کلمه ایی و دو هزار کلمه ایی و سه ماه هم روزی ده تا چهارصد کلمه ایی برای شرکت اراد داک نوشتم

گفتم شاید قوانین این فرق می کنه

تو پست بالاتر در مورس قواعد اراد نوشتم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
راستش هنوز چیزی ندادن..فقط گفتن طی چند روز آینده محتوا داریم..خواستم ببینم قواعد خاصی داره قبلا ...

معمولا اینایی محتوای سئو شده میخوان استراتژی محتواشون مشخصه و‌ یه سری کلمه میدن که یکیش اصلی هست که باید تو محتوا تکرار بشه و باقیشون هم که مترادف هستن باید به نسبت تکرار بشن، کلمه اصلی بهتره جاهای خاصی از محتوا تکرار بشه از جمله پاراگراف اول خط اول ابتدا جمله اگر به مفهوم اسیب نزنه و...

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
بزن تو یوتیوب حجت مسگری. منم خودم دارم یاد میگیرم توی کانالش همه چیز رو رایگان و کامل یاد میده عزی ...

سلام خانومی اگه کار تولید محتوا بلدید میتونید بهم درخواست دوستی بدید آیدی کارفرمایی که نیرو میخواد رو بهتون بدم 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
سلام خانومی اگه کار تولید محتوا بلدید میتونید بهم درخواست دوستی بدید آیدی کارفرمایی که نیرو میخواد ر ...

سلام. خیلی ممنون از شما کار پیدا کردم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
سلام. خیلی ممنون از شما کار پیدا کردم

موفق باشی عزیزم🌹

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏