2777
2789

پسرم ۱۵ ماهشه وقتی بهش شیر گاو یا دوغ و ماست میدم مدفوعش اسیدی میشه به محضی که دستشویی میکنه پشتش میسوزه و قرمز میشه شما هم همچین تجربه ای داشتین ؟ باید چکار کنم که بتونه لبنیات بخوره و اذیت نشه ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

پسر منم به لبنیات حساسیت داره

ولی مدفوعش اینطوری نمیشه 

بعد از خوردن‌ش بالا میاره 

منم خیلی ناراحتم بابت این موضوع، خصوصا اینکه شیر نمیتونه بخوره. خیلی رو رشدش تاثیر میذاره 

16 ماهشه قدش خیلی کوتاهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم به لبنیات حساسیت داره ولی مدفوعش اینطوری نمیشه  بعد از خوردن‌ش بالا میاره  م ...

ای بابا چه شانسی اره از اول باید بخورن استخون بترکونن

من پسرم پشتش کباب میشه 

شاید براش سنگینه که بالا میاره یکم آب جوشیده قاطیش کن

ای بابا چه شانسی اره از اول باید بخورن استخون بترکونن من پسرم پشتش کباب میشه  شاید براش سنگین ...

ای جان. پماد کالاندولا زود خوب میکنه. برند ایروکس اگر گیر بیاری خوبه. 

نه عزیزم آب هم میزنم داخلش، به محض اینکه میخوره بالا میاره. نوزاد که بود، خودم هم شیر میخوردم اینو شیر میدادم بعدش همینطور میشد. دکتر بهم گفت شیر نخور. 

عزیزم قد و وزن پسرت چنده؟ 

ای جان. پماد کالاندولا زود خوب میکنه. برند ایروکس اگر گیر بیاری خوبه.  نه عزیزم آب هم میزنم ...

خب دکتر نگفت علتش چیه اینجوری میشه 

من میخام کاری کنم پشتش نسوزه نمیدونم چرا اینجوری میشه

وزنش ۱۰/۸۰۰ قدش ۸۱

پسر شما قد و وزنش چنده  

خب دکتر نگفت علتش چیه اینجوری میشه  من میخام کاری کنم پشتش نسوزه نمیدونم چرا اینجوری میشه وزن ...

چرا عزیزم. گفت به پروتئین حساسیت داره

ماشالله. خدا نگهش داره. 

پسر من خیلی ظریفه. وزنش ٩ قدش ٧۵ 

البته قدشو ماه پیش بردم بهداشت. شاید یه ذره بلندتر شده باشه تا الان. 

ولی کلا خییییلی ریزه. میخوام ببرش متخصص غدد. 

خوراکش هم خوبه ولی اصلا رشدش خوب نیست. 

چرا عزیزم. گفت به پروتئین حساسیت داره ماشالله. خدا نگهش داره.  پسر من خیلی ظریفه. وزنش ٩ ق ...

ببین اگه خوراکش خوبه بیخود بچه رو اذیت نکن استیل بدنش همینه در صورتی که خوراک نداشته باشه باید ببری دکتر

قد بچه هم میبره به پدر مادر اگه خودتون قد بلند بلند یا متوسط هستین نگران نباش چون بعضی بچه ها تو کودکی رشد کم دارن تو بلوغ یهو رشد میکنن مخصوصا پسر ها داداش خودمم همینطوره ۱۲ سالشه ببینیش انگار ۸ سالشه 

ببین اگه خوراکش خوبه بیخود بچه رو اذیت نکن استیل بدنش همینه در صورتی که خوراک نداشته باشه باید ببری ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم🌷

محبت کردی 

آ ه احتنالا حرفت درسته 

خودم و همسرم هر دو ظریفیم و قدکوتاه 

چرا عزیزم. گفت به پروتئین حساسیت داره ماشالله. خدا نگهش داره.  پسر من خیلی ظریفه. وزنش ٩ ق ...

من پسرم واسه غذا خوردن خیلی اذیت میکنه پدرمو در میاره تا یکم غذا بخوره هنوزم من حرص میخورم میگم صورتش لاغره لپ نداره اصلا چون قدش کشیده انگار لاغر نشون میده ولی باز دعا میکنم به باباش نبره چون قدش و پاهاش کوتاهه خودم دست و پاهام کشیده 

ممنونم از راهنماییت عزیزم🌷 محبت کردی  آ ه احتنالا حرفت درسته  خودم و همسرم هر دو ظر ...

انشاالله سالم باشه همیشه حالا میخاد قد بلند باشه یا نباشه فقط سالم باشه خدا برات حفظش کنه عزیزم