پسرم ۱۵ ماهشه وقتی بهش شیر گاو یا دوغ و ماست میدم مدفوعش اسیدی میشه به محضی که دستشویی میکنه پشتش میسوزه و قرمز میشه شما هم همچین تجربه ای داشتین ؟ باید چکار کنم که بتونه لبنیات بخوره و اذیت نشه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چه شانسی اره از اول باید بخورن استخون بترکونن من پسرم پشتش کباب میشه شاید براش سنگین ...
ای جان. پماد کالاندولا زود خوب میکنه. برند ایروکس اگر گیر بیاری خوبه.
نه عزیزم آب هم میزنم داخلش، به محض اینکه میخوره بالا میاره. نوزاد که بود، خودم هم شیر میخوردم اینو شیر میدادم بعدش همینطور میشد. دکتر بهم گفت شیر نخور.
چرا عزیزم. گفت به پروتئین حساسیت داره ماشالله. خدا نگهش داره. پسر من خیلی ظریفه. وزنش ٩ ق ...
ببین اگه خوراکش خوبه بیخود بچه رو اذیت نکن استیل بدنش همینه در صورتی که خوراک نداشته باشه باید ببری دکتر
قد بچه هم میبره به پدر مادر اگه خودتون قد بلند بلند یا متوسط هستین نگران نباش چون بعضی بچه ها تو کودکی رشد کم دارن تو بلوغ یهو رشد میکنن مخصوصا پسر ها داداش خودمم همینطوره ۱۲ سالشه ببینیش انگار ۸ سالشه
چرا عزیزم. گفت به پروتئین حساسیت داره ماشالله. خدا نگهش داره. پسر من خیلی ظریفه. وزنش ٩ ق ...
من پسرم واسه غذا خوردن خیلی اذیت میکنه پدرمو در میاره تا یکم غذا بخوره هنوزم من حرص میخورم میگم صورتش لاغره لپ نداره اصلا چون قدش کشیده انگار لاغر نشون میده ولی باز دعا میکنم به باباش نبره چون قدش و پاهاش کوتاهه خودم دست و پاهام کشیده