2777
2789
بچه هات مدرسه میرن

بله

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هاشیموتو  

استارتر قفل کرد اون تاپیک رو. اینجا جواب میدم. 

این که گفته شه قضا شدن نماز بزرگترین گناه هست، یعنی گناه قضا شدن نماز از گناهان دیگه (از جمله دزدی و قتل و...) بیشتره. به خاطر این هست که میگم این حدیث جعلی هست. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@هاشیموتو     استارتر قفل کرد اون تاپیک رو. اینجا جواب میدم.  این که گفته شه قضا ش ...

حالا حدیث جعلی یا درست 

ولی نگفته بزرگترین گناه را مرتکب شدم گفته گناه بزرگی مرتکب شدم اینا فرق داره

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
حالا حدیث جعلی یا درست  ولی نگفته بزرگترین گناه را مرتکب شدم گفته گناه بزرگی مرتکب شدم اینا فر ...

اخرش که امام میگه فکر کردم نماز صبحت قضا شده، این پیام رو منتقل میکنه که قضا شدن نماز بزرگترین گناه هست. 

اون جمله فکر کردم نماز صبحت قضا شده کار رو خراب کرده. اون جمله رو جاعلان احادیث حتما اضافه کردند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخرش که امام میگه فکر کردم نماز صبحت قضا شده، این پیام رو منتقل میکنه که قضا شدن نماز بزرگترین گناه ...

البته ببینید روایت با حدیث فرق داره 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
@هاشیموتو     استارتر قفل کرد اون تاپیک رو. اینجا جواب میدم.  این که گفته شه قضا ش ...

دختر هیچ جای اون حدیث حق الناسی مثل زنا و قتل رو با قضا شدن نماز صبح مقایسه نکرده. کوتاه بیا. حدیث فقط داره به ما میگه یه نمازی که از دست میره چقدر گناه می کنیم .

بنام خدا تا الان درس می‌خوندم اومدم ی استراحت دوباره برم راند بعدی😂🌱😍

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
دختر هیچ جای اون حدیث حق الناسی مثل زنا و قتل رو با قضا شدن نماز صبح مقایسه نکرده. کوتاه بیا. حدیث ف ...

وقتی امام اخرش میگه فکر کردم نماز صبحت قضا شده یعنی میخواد بگه قضا شدن نماز از همه گناهان دیگه (از جمله دزدی و قتل و...) بزرگتره. 

فقط من این برداشت رو نکردم. چندین کاربر دیگه هم همین برداشت رو کردند. این یعنی اون حدیث جعلی هست و اشکال داره. 

البته ببینید روایت با حدیث فرق داره 

هرچی که هست باید درست باشه. نه جعلی. 

چ قشنگگ چ آرامشی

کار هرشب من البته من کودک درونم فعاله ی سری خوراکی ریز برا خودم دارم میرم رو تراس زل میزنم ب خیابون میخورم ک همیشه از شانس بدم بابام میبینتم میگه دو باره تو نشستی امار محلو میگیری اخه همسایه ایم