2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ب نفسم چ ربطی داره🧐

بسیار ربط داره یکم مقاله در این خصوص بهتر متوجه میشی.

یه مثال ساده دیدی وقتی به یکی خبر خیلی بد میدن و طرف دق می‌کنه ضربان قلب قلبش تند میشه و نفس نفس میزنه

بسیار ربط داره یکم مقاله در این خصوص بهتر متوجه میشی. یه مثال ساده دیدی وقتی به یکی خبر خیلی بد مید ...

اره👀فک نمی کردم ت۱۸سالگی اینطوری بشمب نظرت کاری باید بکنم؟

چند وقته اين جوري شديد؟ و ايا شده اين حالتون تو شرايطي كه حال دلتون خوبه هم اتفاق بيافته؟ و تا به حال شده اين قدر زياد باشه كارتون به بيمارستان بكشه؟ ورزشم ميكنيد؟

چند وقته اين جوري شديد؟ و ايا شده اين حالتون تو شرايطي كه حال دلتون خوبه هم اتفاق بيافته؟ و تا به حا ...

نمی دونم دقیق شاید یک یا دوماه    نه اصلن بیشتر وقت ی چیزی یادم میفته البته میگم ک بیشتر یعنی درمواقعی دیگ شاید خود ب خوده. ن نکشیده ورزشم نمیکنم 

نمی دونم دقیق شاید یک یا دوماه    نه اصلن بیشتر وقت ی چیزی یادم میفته البته میگم ک بیشتر ی ...

خوب پس احتمال زياد مشكل جسمي نيست نگران نباشيد اما واسه درمان مشكل روحيتون كه احتمالا حمله ي پانيك هستش اقدام كنيد