بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂چرانتونن آخه ..اونروزتوبیمارستان یه پلیس گوگولی که ابروهاش ازمال من باریکتربود هی نخ میدادمنم چش غره میرفتم 😑والااخه ..
بهش پاندادم فقط بخاطراینکه ابهت نداشتش حفظ بشه 🥺
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
😂😂چرانتونن آخه ..اونروزتوبیمارستان یه پلیس گوگولی که ابروهاش ازمال من باریکتربود هی نخ میدادمنم چش ...
من خیلی وقته میبینمش چون تو محلمونه من حالا میرم پیاده روی پارک اونجا میاد یعنی زل میزنه با لبخند منم دقیقا موقعیتش و نداشتم نخ بدم حالا منو میبینه ناراحت و ایناس قيافه میگیره😑😑🤣
من خیلی وقته میبینمش چون تو محلمونه من حالا میرم پیاده روی پارک اونجا میاد یعنی زل میزنه با لبخند من ...
اگه خوشت اومده خیلی نامحسوس عمل کن 😁مثلا هرازگاهی چش توچش شو ولی نگاهتوبدزد اگه زرنگ باشه میفهمه 😂
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
اگه خوشت اومده خیلی نامحسوس عمل کن 😁مثلا هرازگاهی چش توچش شو ولی نگاهتوبدزد اگه زرنگ باشه میفهمه 😂
الان فکر کنم ۸ ماهه که میشناسمش و میبینمش تو پارک من اصلا متوجه اون نبودم انگار فقط ۱ ماهه خوشم اومده ازش خلاصه سرتو به درد نیارم امروز با داداشم رفتم پیاده روی دید رفت تو قیافه
الان فکر کنم ۸ ماهه که میشناسمش و میبینمش تو پارک من اصلا متوجه اون نبودم انگار فقط ۱ ماهه خوشم اومد ...
عجبا ..فیافه هم میگیره برات 😑خب این بدردنمیخوره ازالان روت متعصبه اونم درمقابل خانوادت 🤣🤣