2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب چرا نتونن

هعی پا پیش گذاشت و اینا سعی کرد 

بعد واقعا نشد که بخوام آشنا شم باهاش الان منو میبینه ناراحته یکم قيافه میگیره و اصلا یه جوري رفتار میکنه 

منم گیج میشم کلا چوم همش منو که میدید با لبخند اصلا یه وضعی😑

😂😂چرانتونن آخه ..اونروزتوبیمارستان یه پلیس گوگولی که ابروهاش ازمال من باریکتربود هی نخ میدادمنم چش غره میرفتم 😑والااخه ..

بهش پاندادم فقط بخاطراینکه ابهت نداشتش حفظ بشه 🥺

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😂😂چرانتونن آخه ..اونروزتوبیمارستان یه پلیس گوگولی که ابروهاش ازمال من باریکتربود هی نخ میدادمنم چش ...

من خیلی وقته میبینمش چون تو محلمونه من حالا میرم پیاده روی پارک اونجا میاد یعنی زل میزنه با لبخند منم دقیقا موقعیتش و نداشتم نخ بدم حالا منو میبینه ناراحت و ایناس قيافه میگیره😑😑🤣

خب ردش کردی دیگه انتظار داری چیکار کنه

متوجه ام من یا با خواهرم ميرفتم پیاده روی یا با مامانم 

حالا سه شنبه ها نمیاد کلا با داداشم رفتم دیدم اومده چنان به داداشم نگاه میکرد😂😑

فردا میاد ولی میخوام تنها برم به نظرت میتونم دلشو به دست بیارم؟

من خیلی وقته میبینمش چون تو محلمونه من حالا میرم پیاده روی پارک اونجا میاد یعنی زل میزنه با لبخند من ...

اگه خوشت اومده خیلی نامحسوس عمل کن 😁مثلا هرازگاهی چش توچش شو ولی نگاهتوبدزد اگه زرنگ باشه میفهمه 😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اگه خوشت اومده خیلی نامحسوس عمل کن 😁مثلا هرازگاهی چش توچش شو ولی نگاهتوبدزد اگه زرنگ باشه میفهمه 😂

الان فکر کنم ۸ ماهه که میشناسمش و میبینمش تو پارک من اصلا متوجه اون نبودم انگار فقط ۱ ماهه خوشم اومده ازش خلاصه سرتو به درد نیارم امروز با داداشم رفتم پیاده روی دید رفت تو قیافه 

چشم تو چشمم میکنم باهاش خیلی 😑😑😂

الان فکر کنم ۸ ماهه که میشناسمش و میبینمش تو پارک من اصلا متوجه اون نبودم انگار فقط ۱ ماهه خوشم اومد ...

عجبا ..فیافه هم میگیره برات 😑خب این بدردنمیخوره ازالان روت متعصبه اونم درمقابل خانوادت 🤣🤣

عجبا ..فیافه هم میگیره برات 😑خب این بدردنمیخوره ازالان روت متعصبه اونم درمقابل خانوادت 🤣🤣

فکر میکنم ندونه داداشمه بابا چرااااا اخه من زبان میخونم اصلا وقت نمیکردم برم باشگاه بدبختی میرم پیاده روی یعنی نمیدونی اینم اینجوری چجوری رو مخم میره 

امروز اون رفتار و کرد انگار کی مرده انقد حالم بد بود

فردا میرم تنها ولی چیکار کنم به نظرت