2777
2789

ارشد روانشناسی یا از اول کارشناسی مهندسی کامپیوتر

رشته لیسانس اولم غیر مرتبطه😑ازشم متنفرم 

از لحاظ آینده کاری کدوم بهتره 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

کامپیوتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوتا رشته هم جالب نیست حسابداری یامدیریت بخون بتونی تو بانک واینا بری سرکار روانشناسی بیشتر مشاو ...

ب اون رشته اونوری ها که گفتی علاقه ندارم  

این لیسانس کوفتی که با بی علاقگی بوده ب اندازه کافی اذیتم کرده 

علاقم بیشتر ب کامپیوتر 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

برای اینکه روانشناس بشی باید حداقل دوتا مدرک مرتبط روانشناسی داشته باشی یعنی اگه ارشد روانشناسی بخون ...

هزینه کلینیکش زیاد در میاد 

استخدامی زیاد داره ؟

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

دلیلش میگی

فکر میکنم بازار کارش بهتر روانشناسی چون روان رو باید خیلی متبحر بشی برای درمان ولی کامپیوتر با لیسانس هم خیلی میتونی کتر پیدا کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ب اون رشته اونوری ها که گفتی علاقه ندارم   این لیسانس کوفتی که با بی علاقگی بوده ب اندازه کافی ...

واقعیت اینه که باید بازار کار رو درنظر بگیری تو ابران علاقه مطرح نیست کامپیوتر کار زیادی نداره میتونی کافی نت بزنی یا‌تعمیرات لپ تاپ وویندوز اینا بستگی به شهرت اگه دنبال کاری وبه کامپیوتر علاقه داری برو کارای کافی نت یاد بگیر درامدتم خوبه

هر چی میخونین باید خوب بخونین. خیلی خیلی خوب بخونین.

من خودم روانشناسی دوست دارم ولی خود شما باید تصمیم بگیرین.. 

روی زبان تون کار کنین. مقاله نوشتن یاد بگیرین. مقاله بنویسین. کتاب ترجمه کنین.و...

باید یا اولین بود یا بهترین..

اگه رشته های همچنینی متقاضی زیادی دارن پس اولین نفر نیستین، باید بهترین باشین...

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..