2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

118 بازدید | 18 پست

سلامم

😑من قایمکی قرص میخورم الان شوهرم ظهر قرصامو دید از ظهره قهر کرده باهام حرف نمیزنه 

ولی دلیل دارم ما تازه عروسی کردیم 4ماهه و منم احساس میکنم برا مادر شدنم زوده درسته 21سالمه ولی بیشتر دنبال هدفامم 

فاصله سنیم با شوهرم زیاده یکم اون 32سالشه 

ما دوسال عقد بودیم و دوسال دوست میگه کافیه دیگه میخام بچه دار شم 

یماه بعد عروسی به اجبارش رفتم پیش متخصص و کلی قرص و دارو جمع کرده داده که اونارم استفاده نکردمشون 

نمیدونم چجوری قانعش کنم حداقل دوسال بچه نخاد 

😥اینم یکی از مشکلات فاصله سنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم😑

اکثرا ازدواج با اختلاف سنی این اختلاف بینشون پیش میاد 

منم‌عین شما‌اول گفتم نمیخوام شوهرم هی میگفت من‌فاصله سنیم زیاد میشه با‌بچم الان خیلی پیشمونم عزیزم واقعا دلم برا شوهرم میسوزه بچش بشه ۲۰ سالش شوهرم ۵۶ سالشه😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
زور ک نی بگو نمیخام

نمیدونم چیکار کنم موندم بخدا سر دوراهی همش میگ هرچی تو خواستی اونجوری شده (تقریبا راس میگه) یه بچه بهم بده دنیامو بریزم به پات نمیخام بیشتر از این فاصله سنیم باشه با بچم 

😥از طرفی منم نمیخام زود مادرم شم الان کلی کار دارم دانشگام هس نمیرسم ولی درکی نمیشم

اکثرا ازدواج با اختلاف سنی این اختلاف بینشون پیش میاد  منم‌عین شما‌اول گفتم نمیخوام شوهرم هی م ...

شما چن سال فاصله سنی دارین چن سالگی مادر شدی پشیمون نیستی از زود مادر شدن

بهش سختی بچه رو بگو ک فلان و.. پول پوشک و دکتر و..‌‌ شاید کوتاه بیاد بگو دوسال جم کنیم بعد

نه بابا اونارو میدونه در اون حد نیس ک از خرجی بترسه و چون خونه و ماشین داریم فک میکنه بچش کمه😑