2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حالا طول میکشه

مگه نوزادت آروم باشه و بی دردسر 

اگه مثل مال من بود که کولیکی صبح تا شب جیغ شبتا صبح جیغ نه صبح داشتی نه شب 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ای خواهررررر هیچ وقت. ادم وقتی مادر میشه تا اخر عمر بفکر بچشه. قدم نو رسیده بچت مبارک باشه   س ...

ممنون عزيزم

يني واقعا موندم دومي بيارم يا نه 

نيارم به بچم انگار خيانت كردم 

بيارم خودم داغون ميشم

اره منظورم همين بود☹️☹️ 

دختر من الان یک سال و پنج ماهشه خیلی با شرایط عادت کردم یعنی از یک سالگیش میشه گفت برام عادی شد 

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
ممنون عزيزم يني واقعا موندم دومي بيارم يا نه  نيارم به بچم انگار خيانت كردم  بيارم خودم ...

دقیقااااا همین حرفتو منم دو سال پیش میزدم انقد خسته بودم ولی الان بچم دو سالش شد خیلی راحت تر شدم واس همین دلم میخواد یکی دیگ بیارم. من دقیقا درکت میکنم

دقیقااااا همین حرفتو منم دو سال پیش میزدم انقد خسته بودم ولی الان بچم دو سالش شد خیلی راحت تر شدم وا ...

من ٣٥سالمه و دير ادواج كردم

خوب خداروشكر پس٢سالگي دوباره فراموش ميشه و همه چي روز از نو نه😥😥😥خخخ 

اشكال نداره٢سال زود ميگذره ان شاالله 

دردش به طاقت چاره اي نيس😢😢😢

من ٣٥سالمه و دير ادواج كردم خوب خداروشكر پس٢سالگي دوباره فراموش ميشه و همه چي روز از نو نه😥😥😥خخخ ...

پس برای بچه دوم زیاد معطل نکن گلم. دو سه ساله شد یکی دیگ بیار‌ .از همون ۶ ماهگی ببعد وقتی بچه میشینه وقتی غذا خور میشه وقتی لبخند و خنده های قه قهه بچه رو ببینی انقد ذوق میکنی ک همه سختی هاش یادت میره

اذيت نكن  هنوز لكه بيني دارم هنوز شير ازم ميريزه اه همينا كلافم كرده  خواب و هي عوض كردن ...

شیرش رو که من تا وقتی شیر میدادم اینجوری بودم البته اولا بیشتر یه مدت که بگذره به این وضعیت عادت میکنی