2777
2789
عنوان

چرا نمیاین تاپیک من خب😓😓😓

64 بازدید | 15 پست

کسی که دوستش دارم بهم پیشنهاد داد گفتم ۳ تا ۴ روز باید فکرکنم به پیشنهادت (نمیخواستم سریع قبول کنم که بگه چقدر هوله) گفت باشه هرجور راحتی

الان ۳ روزه نه بهم زنگ زده نه پیام داده 

یعنی گذاشته فکرمو بکنم یا بیخیال شده؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

صبرکن بخاد شمارو هیچ جلودارش نیس.. ب نظرم شما کاری نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن بخاد شمارو هیچ جلودارش نیس.. ب نظرم شما کاری نکن

منم نه زنگ زدم نه پیام دادم منتظرم خودش بده

ولی واقعا تعجب کردم نکنه  پشیمون شده

منم نه زنگ زدم نه پیام دادم منتظرم خودش بده ولی واقعا تعجب کردم نکنه  پشیمون شده

خب بشه مگ مهمه.. چیزی ک زیاده پسر... از ادمها بت نسازیم.. از خدا بخاه بهترینو نصیبت کنه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب بشه مگ مهمه.. چیزی ک زیاده پسر... از ادمها بت نسازیم.. از خدا بخاه بهترینو نصیبت کنه 

ایشون از همه نظر ادم خوبیه چندساله دوسش دارم وقتی بهم پیشنهاد داد بال دراوردم سختمه بخوام بی تفاوت باشم

ایشون از همه نظر ادم خوبیه چندساله دوسش دارم وقتی بهم پیشنهاد داد بال دراوردم سختمه بخوام بی تفاوت ب ...

پس صبرکن.. اصلا ب هیچ عنوان کاری نکن.. بزار اون برات تلاش کنه.. کافیه بفهمه اویزونشی دیگ بی اهمیت میشی.. سرتو گرم کن بهش فکر نکن.. بسپار خدا

پس صبرکن.. اصلا ب هیچ عنوان کاری نکن.. بزار اون برات تلاش کنه.. کافیه بفهمه اویزونشی دیگ بی اهمیت می ...

باشه عزیزم ممنون

فقط میشه حستو بگی؟من حس میکنم بیخیال شده توام همین فکرو میکنی؟

[QUOTE=315862934]باشه عزیزم ممنون فقط میشه حستو بگی؟من حس میکنم بیخیال شده توام همین فکرو میکنی؟[/QUOTEمن فکر کردم پسره باید بگه خبرتون میکنه ن شما... خب وقتی شما گفتی باید خبرت کنم بابد خبرش میکردی ببخشیددرست نخوندم حرفهای شمارو.. حتی از همسرم پرسیدگ ایشونم گفتن باید خانوم ک گفتن ک خبر میدم  بعد چند روز ک فکرامو بکنم اون باید خبر بده.. اگر خبر دادی وذوق کرد ک هیچ نکرد ولش کن

[QUOTE=315862934]باشه عزیزم ممنون فقط میشه حستو بگی؟من حس میکنم بیخیال شده توام همین فکرو میکنی؟[/QU ...

نه نگفتم خبر میدم 

گفتم نمیتونم الان جواب بدم باید ۳ ۴ روز فکرکنم گفت باشه هرجورراحتی و بعدم کار پیش اومد خدافظی کردیم