2777
2789
عنوان

فرار از خونه

557 بازدید | 22 پست

شوهرم الکی بخاطر اینکه چرا صدای تلویزیون زیاد کلی فوش بهم داد منم ک اولین بارش نبود و همش تحقرم میکنه از خونه زدم بیرون نمیدونم چکار کنم کجا برم پیش پدر مادرم نیتونم برم چون نمیخوان اونارو ناراحت کنم خودشون کلی مشکل دارن تو رو خدا اگ جای رو تو اصفهان سراغ دارید بهم بگید نمیخوام اینبارم کم بیارم برگردم ب اون خونه لعنتی یا اگ شماره ای ک بتون ب زنای مورد خوشنت مشاوره بدن بهم بدین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خانوادش خوبن برو اونجا

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

برو پیش پدر مادرت بهترین راه الان اینه 

فردا هزار جور انگ بهت میچسبونن

بعدم با مشورت اونا تصمیم درست بگیر 

روانشناس خیلی میتونه بهتون کمک کنه 

همسرت شاید مشکل کنترل خشم داره  با چند ماه تمرین حل میشه اگه تو زندگی مشکل دیگه ای ندارین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نمیدونم سراغ ندارم

فعلاشب هوا سرد برگرد خونت ی تصمیم درست و قطعی بگیر

وقتی میگی نمیخوای خانوادت نارحت شن ینی امیدی ب طلاق نداری و منم اصلا پیشنهادش نمیدم

برو خونه؟وانمود کن رفتی هوا خوری

بعد بشین درمورد زندگیت فکرکن و تصمیم درست بگییر  همه مردا یجاشون میلنگه مث خود ما

برو پیش پدر مادرت بهترین راه الان اینه  فردا هزار جور انگ بهت میچسبونن بعدم با مشورت اونا تصم ...

ن اصلا اگ اونجا برم میاد دنبالم کلا نمیخوام از مشکلاتم پدر مادرم بدونن اره مشکل کنترل خشم داره هزار بار گفتم بریم پیش مشاوره اما قبول نمیکنه اگ بدونی چ فوشا و حرفای بهم نمیزنه حتی فوش ناموسی آخه کی ب همسر خودش از این حرفا میزنه ی پسر کوچیک دارم میگم حدعقل بخاطر اون از این حرفا نزن یاد میگیره ولی کو گوش شنوا خسته ام خیلی خسته ام

فعلاشب هوا سرد برگرد خونت ی تصمیم درست و قطعی بگیر وقتی میگی نمیخوای خانوادت نارحت شن ینی امیدی ب ط ...

میدونم آخر مجبور میشم همین کارو بکنم مثل همیشه خودمو کوچیک کنم ولی کاش راحی باش چ میدونم همش میگم خودمو بکشم راحت شم ولی پسرم چکار کنم میدونم اگ اون نبود تا حالا هزاربار این کارو میگردم

ن اصلا اگ اونجا برم میاد دنبالم کلا نمیخوام از مشکلاتم پدر مادرم بدونن اره مشکل کنترل خشم داره هزار ...

درکت میکنم عزیزم. واقعا سخته 

ولی الان به خاطر پسرت تصمیم درست بگیر 

یه شب خونه شوهرت نباشی. خونه پدرت نرفته باشی 

چیا ک پشت سرت نمیگن. حال خودت و بدتر میکنه. خوب فکر کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
درکت میکنم عزیزم. واقعا سخته  ولی الان به خاطر پسرت تصمیم درست بگیر  یه شب خونه شوهرت نب ...

حال من مگ بدتر از اینم میشه فک کن رنگ پوست من سبزست همش مسخره ام میکنه خوب بگو توی ک سفید دوست داری میرفتی زن سفید میگرفتی واقعا نمیدونم دردامو ب کی بگم

میدونم آخر مجبور میشم همین کارو بکنم مثل همیشه خودمو کوچیک کنم ولی کاش راحی باش چ میدونم همش میگم خو ...

الان برگرد خونه وانمود کن رفتی هواخوری

شوهرخواهر منم همینه البته مقصرخواهرمم هس خواهرمم میشناسمش 

بشم چیزی بگیم گوش نمیگیره  میادقهرو برمیگرده خودش حناش رنگ نداره

اما ما توزندگیت نیستیم آروم باش و بهترین تصمیم رو بگیر جوری ک بعدش پشیمون نشی