2777
2789
عنوان

کیا باخانواده شوهر قهرن

124 بازدید | 7 پست

سلام بچها ما 3 سال باخانواده شوهر قهریم و خودشونم میدونن مقصر اونان،  و خیلی بدی و ظلم در حق منو شوهرم کردن ک شوهرم دیگ باهاشون قط رابطه کرده اما طی این 3 سال شوهرم چون خیلی خانواده دوسته همش اذیته و ناراحته ک چرا خانواذه من اینجورین مام توی شهرغریبیم و مادرش کاری کرده ک کل بچها و نوه هاش حتی باهامون دشمنن و رفت امدی ندارن واقعا از تنهایی ازاینک کسی کنارمون نیس خسته شدم از طرفیم شوهرم عاشق مادرشه باتموم ظلماش باز دوسش داره و گاهی میگ اگ یه روز مادرم بمیره ناراحتش میشم و دلم میسوزه براش، منم چن بار خاستم اشتیشون بدم ولی مادرش عقب کشید و گویا دلش نمیخاد اشتی رخ بده ولی پشت سر ب همه میگه ک پسرم و عروسم باهام قهرن و خونم نمیان حالا بنظرشما بازم پیش قدم شم باز سعی کنم یبار دیگ واسطه شم اشتی کنن یا نه

نه اشتباه خواهر منو نکن اونا خودشون مادر و فرزندن بخان آشتی میکنن لطفا شما دخالت نکن بخدا ضرر میکنی

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

نه اشتباه خواهر منو نکن اونا خودشون مادر و فرزندن بخان آشتی میکنن لطفا شما دخالت نکن بخدا ضرر میکنی

اتفاقا خودمم میدونم و غیرازشما چندین نفر دیگم همین حرف شمارو بهم زدن اما مشکل اینحاس شوهرم زندکی برای مام غمگین وفضای خونه رو داغون میکنه بهضی وقتا،  حتی یه فیلمم میبینیم طرف  ب بچش محبت میکنه شوهرم اشک تو چشاش جمع میشه و میره تو فکر میگ چرا من مادرم باهام قهره چرا مادر دارم انگار اصلا ندارم خانواده دارم اما انگار ندارم کسی باهام خوب نیس کسی دورم نیس،  یامن با مادرم حرف میزنم دلش میشکنه غصه میخوره میگ خوشبحال هرکی مادرش گنارشه این چیزا دلمو ب درد میاره ازطرفیم همه میگن شما کوچیکترین باید شما برین خونش و اشتی کنین نمیدونم بخدا خودمم موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خودمم میدونم و غیرازشما چندین نفر دیگم همین حرف شمارو بهم زدن اما مشکل اینحاس شوهرم زندکی برا ...

ببین اینا واکنش های احساسی و طبیعی هست اما عاقلانه برخورد کنید دلتون نسوزه زمان بدید بزارید زمان همه چیزو حل میکنه شما خودتون رو دخالت ندید

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اتفاقا خودمم میدونم و غیرازشما چندین نفر دیگم همین حرف شمارو بهم زدن اما مشکل اینحاس شوهرم زندکی برا ...

ببین اینا واکنش های احساسی و طبیعی هست اما عاقلانه برخورد کنید دلتون نسوزه زمان بدید بزارید زمان همه چیزو حل میکنه شما خودتون رو دخالت ندید