2777
2789
اینا چشمیه عزیزم ی مدت تمرین کنی دستت میاد دیگه نیاز نیست اینارو در نظر بگیری با چراغ برو فردا  ...

فردا صبح قبل امتحان کلاس برداشتم برم تمرین خداکنه قبول بشم دعام کن🥺🙏🏻

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من اینه موقعه ای ک دنده عقب میام رو اون سمت لچکی ماشین نمیدونم دستگیره ماشین بغلیو در نظر بگیرم ...

عزیزم چراغو...برای فرمون دومم هم از اینه طرف خودت ببین که دستگیره در عقب بالای جدول رفت بپیچون سمت چپ فرمونو

عزیزم چراغو...برای فرمون دومم هم از اینه طرف خودت ببین که دستگیره در عقب بالای جدول رفت بپیچون سمت چ ...

ممنون عزیزم😍❤

ماشین امتحان سایناهه و ماشینی ک واسه دوبل گذاشتن پرایده همینو در نظر بگیرم؟ 

بعد واسه دوبل ک خواستم برم اول گاز بدم بعد کلاچو بالا پایین کنم؟ 

سعی کن استرسو از خودت دور کنی،استرس نداشته باشی حتما قبولی

امروز نتونستم برم تمرین خیلی استرس دارم کم کم دارم از خودم ناامید میشم

فردا صبح قبل امتحان کلاس برداشتم برم تمرین خداکنه قبول بشم دعام کن🥺🙏🏻

میشی نگران نباش

فقط گواهینامه ام گرفتی ایشالا فقط زیاد تمرین کن تا هم ترست بریزه هم یاد بگیری مسلط بشی

ممنون عزیزم😍❤ ماشین امتحان سایناهه و ماشینی ک واسه دوبل گذاشتن پرایده همینو در نظر بگیرم؟  ب ...

عزیزم پات رو کلاچ باشه اصلا ورندار...فرمون اول به سمت راسته فرمون دوم چپه

میشی نگران نباش فقط گواهینامه ام گرفتی ایشالا فقط زیاد تمرین کن تا هم ترست بریزه هم یاد بگیری مسلط ...

ممنون🌹

اره حتما زیاد میرم تمرین دست فرمونم خوب بشه فعلا تازه واردم

صبح امتحان شهری دارم باید برم وگرنه اونجوری همینجور ی جایی پارک میکنم😂😂

تمرین خیلی زیاد بکن من برای بار چهارم که رفتم امتحان صبح اسم نوشتم قرار شد نزدیک نوبتم شد بهم زنگ بزنن تا نوبتم بشه سه ساعت شد کل سه ساعت تنهایی پارک دوبل زدم انگشتم تاول زد اخه فرمون ماشینمون دستی بود به افسر نشون دادم گفتم ببین چقدر تمرین کردم دستم تاول زد بعدم پارک کردم قبولم کرد 

تمرین خیلی زیاد بکن من برای بار چهارم که رفتم امتحان صبح اسم نوشتم قرار شد نزدیک نوبتم شد بهم زنگ بز ...

آخیی🥺منم صبح ساعت ۵ صبح کلاس دارم با مربیم افسر ساعت۸ میاد اگه چیشد قبلش میرم خیابون امتحان باز تمرین میکنم دعا کن قبول بشم🥺🙏🏻

بعد عزیزم اول من گاز بدم بعد کلاچو بیارم بالا؟