2777
2789
عنوان

بچه ها پارتنرم ولم کرده:)

177 بازدید | 9 پست

های بچه ها ماعدم 18سالمه منو پارتنرم از وقتی کم سنو سال بودیم باهم بودیم تقریبا وقتی ۱۴ سال اینا داشتیم اون زمان خی بچه بازی بود برامون رابطه ولی با گذشت زمان رابطمون جدی تر شد دعوا و قهر و این داستاناعم کم نبود تو رابطمون شهرامون از هم جدا بود اما همیشه میومد که بهم سر بزنه اما امسال رابطمون کات شده از یه طرف مسگه نمیخادمو تو رابطس از یه طرف تو اینستا هر استوری میزارم میبینه عو فالوم داره واقعا نمیدونم باید چیکار کنم یادگاریو کادو و عکساشم که نگم همش جلو چشمه و دو دیقه میشنیم سریع یاد خاطرات خوبی که داشتیم میفتم و واقعا حسرت اون حال خوبو میخورم دوستایی که تجربه دارن راهکار بدن لطفا:) من تجربه اییی ندارم نمدونم باید چیکار کنم خیلی سردرگمم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه ای که ۱۴ ۱۵ سالگی شروع بشه ۱۸ ۱۹ سالگیم تموم میشه

درسته واقعا رابطه تو سن کم اشتباه ترین کاره چون وقتی که باید بچگی میکردم رفتم تو رابطه و الان که وقتشه نمیتونم با کسی برم تو رابطه چون واقعا به دوتا چشای خودمم اعتماد ندارم 

درسته واقعا رابطه تو سن کم اشتباه ترین کاره چون وقتی که باید بچگی میکردم رفتم تو رابطه و الان که وقت ...

کم کم بهتر میشی نگران نباش

به جایی میرسی که ازش فقط یه اسم یادت میاد

فعلا فقط به پیشرفتت فکر کن