2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خیلی روم کلید کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردااززنای اویزون بیزارن بهت قول میدم بهش کم محلی کتی میادسراغت

باشه پس ن بش زنگ میزنم ن سراغشو میگیرم ن گیر میدم بش ن سرحرفو باز میکنم تو خونه هم قیافه نمیگیرما اما خب حرفیم نمیزنم اوکیه اینجوری؟

باشه پس ن بش زنگ میزنم ن سراغشو میگیرم ن گیر میدم بش ن سرحرفو باز میکنم تو خونه هم قیافه نمیگیرما ام ...

در کنار همه ی اینایی که گفتی ....یه کمی هم خودت خوشگل کن....لباس زیر قرمز....بهش هم اعتنایی نکن همچنان خم شو زیر مبل ها رو تمیز کن😬🙊....مث خودش بی تفاوت باش....باور کن روانی ت میشه....تجربه ثابت کرده

باشه پس ن بش زنگ میزنم ن سراغشو میگیرم ن گیر میدم بش ن سرحرفو باز میکنم تو خونه هم قیافه نمیگیرما ام ...

بچه دارین؟

اگر ندارین که همون‌طور که گفته برو برا خودت با دوستات بیرون دور بزن

بهش هم اطلاع بده ولی نگو بیا با هم بریم

اگر شاغل نیستی یه هنری کلاسی چیزی که بهش علاقه داری رو دنبال کن، باشگاه برو هم فکر خودت مشغول میشه و سرگرم میشی

هم کاری به اون نداری

خیلی از این گیر دادنا به خاطر اینه که آدم حوصله اش سر می‌ره

مردا هم از این که هی پیگیرشون باشی متنفرن

من شده شوهرم دو سه روز رفته سفر کاری، زنگ نزدم بهش بگم رسیدی یا نه 😄

برام هم بی خبری سخته ها ولی دوست دارم خودش زنگ بزنه

بچه دارین؟ اگر ندارین که همون‌طور که گفته برو برا خودت با دوستات بیرون دور بزن بهش هم اطلاع بده ول ...

وای تو چقد خوبی اخه چ منتقی میدونی چیه منم عین همین فکراتومیکنم اما فرقم با تو اینه ک نمیتونم عملی کنم اینارو و طاقت ندارم خیلل میکنم ازش بی خبر باشم بهش زنگ نزنم فراموشم میکنه یا سیریشش نشم ب بی من بودن عادت میکنه 

نه بچه نداریم

در کنار همه ی اینایی که گفتی ....یه کمی هم خودت خوشگل کن....لباس زیر قرمز....بهش هم اعتنایی نکن همچن ...

ای بلا😂😂😂😂

بابا قبول دارم اذیتش کردم گیر دادم نمیزاشتم جایی بره همه چیو کوفتش کردم اما کمک باید کنه درس شم دگ بعضی وقتا یچیزایی میگ حس اضافه بودن بهم. ست میده

مثلا هفته پیش حرف میزدیم بهم گف ببین دهنه منو سرویس کردی چن ساله خونم تو شیشست نذاشب دو تا رفیق داشته باشم زمان برگرده عقب عاشقت میشم اما ازدواج نمیکنم سوختما هنوزم دارم میسوزم

وای تو چقد خوبی اخه چ منتقی میدونی چیه منم عین همین فکراتومیکنم اما فرقم با تو اینه ک نمیتونم عملی ک ...

نه بابا مگه کشکیه. همسرشی هر روز داره می‌بینتت. فراموشت نمیکنه خیالت راحت 😄

منم سختمه والا

هی میگم الان پیام بدم زنگ بزنم باز بی خیال میشم مگر اینکه کار واجب داشته باشم

مردا سیستمشون با ما فرق داره دیگه

ما از نگرانی پیگیرشون میشیم یا اینکه انقدر تو خونه تنهاییم دوست داریم چند ساعت تنهایی رو با صحبت با همسر جبران کنیم، اونا فکر میکنن ما مثلاً بهشون شک داریم یا همچین چیزی

نه بابا مگه کشکیه. همسرشی هر روز داره می‌بینتت. فراموشت نمیکنه خیالت راحت 😄 منم سختمه والا هی میگ ...

مرسي ك اين همه بهم روحيه ميدوني چيه من دگ وا دادم ببين كااااامل قبول دارم ك اذيتش كردم اذييت شده خفففه شده از دستم امااا من خودمو خيييييلي حقيركردم پيشش يجوري اويزونش شدم انگار چمه

مرسي ك اين همه بهم روحيه ميدوني چيه من دگ وا دادم ببين كااااامل قبول دارم ك اذيتش كردم اذييت شده خفف ...

حالا اشکال نداره

خانوما معمولا وابسته ترن

سعی کن از این به بعد درست رفتار کنی

همون چیزایی که دوستان گفتن  هم رعایت کن ان شا الله درست میشه

خودتو مشغول یادگیری کن تا هی بهش فکر نکنی

انقدر خودتو تحقیر نکن

گذشته هر چی بوده میشه جبران کرد 

به قول دوستمون لباسای باز و جذاب بپوش ولی کوچکترین توجهی به شوهرت نکن تو خونه 😁

سعی کن از این به بعد با اعتماد به نفس رفتار کنی

مردا از زنایی که خودشونو تحقیر میکنن و هی عیب های خودشونو بازگو میکنن خوششون نمیاد

شوهر من همیشه میگه انقدر رو خودت عیب نزار