2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره😔😔

126 بازدید | 6 پست

من تو تاپیکای قبلم توضیح دادم،از شوهرم کلاهبرداری شده،اینم بمن نگفته،حالا خودش بدهکاره و داره نزول میده..

قرار شد ماشینشو بفروشه،تا قرضاشو بده.قسطامون عقب افتاده،کلی از این و اون دستی گرفته،ماه پیش دیدم حلقه‌ش دستش نیست،گفت نمیدونم چی شده،اما من حدس میزنم فروخته تا نزولشو بده،دیروزم اومدم کلی گشتم،یه سکه داشتم،گفتم اونم بفروشم،قرضا رو بدیم،دیدم نیست،بهش زنگ زدم،سرکار بود،پرسیدم،گفت آره من برداشتم😔

بعد دیگه بهم زنگ نزد،آخر شبی خودم زنگ زدم که چرا پیدات نیست،گفت روم نمیشد باهات حرف بزنم،منم گفتم خب نیاز داشتی برداشتی،فقط ازین ب بعد چیزی ازم پنهان نکن.

صبح اومد خونه،همسایه‌مون زنگ زد بهش،پرسیدم چیکارت داشت،گفت هیچی،گفتم بهم بگو،طلبکار شد که ادای مادرارو درنیار برام،اومدم تو اتاق باهاش حرف بزنم،گفتم من دیگه پنهان‌کاری و دروغو تحمل نمیکنم .عصبانی شد،بالشو پرت کرد طرفم،گفت برو بیرون ازینجا،صد دفعه گفتم دیوارای اینجا نازکن،صدا میره.اومدی تهدیدم میکنی..

منم دیگه رفتم اون اتاق..چیزی هم برا ناهار نپختم،خودشم سمتم نیومد،قبلا همش خودش میومد..

به طلاق فکر میکنم😔

خودمو سرزنش میکنم که چرا نفهمیدم اینهمه زیر گوشم داره کارای پنهانی میکنه و منه گاو نفهمیدم😭

دوست دارم برم خونه بابام،ولی اینجا نیستن،منم تازه دیروز از سفر اومدم😔

خیلی غصه دارم،بهش بی اعتمادم

دوست عزیز در این شرایط سخت تنهاش نذارید . در مورد کلاهبرداری اگه قابل اثبات باشه میتونید به سادگی قرار تامین بذارین و دارایی شخص رو بلوکه کنین تا حق شما پایمال نشه 

دوست عزیز در این شرایط سخت تنهاش نذارید . در مورد کلاهبرداری اگه قابل اثبات باشه میتونید به سادگی قر ...

کلاهبرداره الان توی زندانه،معلوم نیست کی به پولمون برسیم.

میشه یه راهی جلو پام بزاری که بتونم دوباره بهش اعتماد کنم؟نمیدونم دیگه چی ازم مخفی کرده😔

تا قبل که این مسئله مالی نبود،هیچ مشکلی نداشتیم.الان داره چیزای جدیدی ازش برام رو میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد کلاهبردار اگه در روال بازداشتگاه هست و هنوز حکم صادر نشده شاید نشه کار زیادی کرد اما اگه حکم صادر شده و حبس شروع شده میتونید با اجرای احکام اموالتونو پس بگیرید 

در مورد اعتماد که شرایط سختی دارن و نمی تونم و تخصصی ندارم بتونم راهنمایی کنم 

حالا اگه من بودم حلقه ی خودمم میفروختم.خواهشا درکش کن.حق بی احترامی به شما رو نداشته ولی چکار کنه ؟بدهی بالا آورده.من همسرم تو همچین شرایطی گیر کرد.طلاهای مجردی که از خونه ی بابام آورده بودم و حلقه و انگشتر نشونمم فروختم.از مخمصه نجاتش دادم.برای اینکه غرورش خورد نشه گفتم دوبرابرش رو بهم پس میدیا.البته همسرم خونه خرید و این مشکلات مالی پیش اومد.منم بعنوان همسرش حمایتش کردم.الانم وضعیت مالی مون بد شده.بهش گفتم نون و ماست میخوریم.همونم کم میخوریم ولی میگذره این روزا.شوهر منم عصبی بشه از این دیونه بازیا درمیاره.سر ب سرش نذار عشقم.ایشالا برکت به زندگیامون سرازیر میشه و تمام بدهی ها رو میدی.اگر شرایط داری برو سرکار

حالا اگه من بودم حلقه ی خودمم میفروختم.خواهشا درکش کن.حق بی احترامی به شما رو نداشته ولی چکار کنه ؟ب ...

دروغاش اذیتم کرد😔

الانم میدونم از دیروز ناهار چیزی نخورده،گرسنه‌ست،لج کردم چیزی نپختم😔عذاب وجدان دارم.کاش لااقل عذرخواهی میکرد.

سرکار خودش نمیزاره برم،قبلا شاغل یودم،بعد ازدواج اومدم تهران،از شغلم استعفا دادم.

برم براش غذا بپزم😭

دروغاش اذیتم کرد😔 الانم میدونم از دیروز ناهار چیزی نخورده،گرسنه‌ست،لج کردم چیزی نپختم😔عذاب وجدان ...

برو بپز عزیزم.چرا وقتی دلت راضی نیست لجبازی میکنی و عذاب وجدان میگیری،؟میدونم ناراحتت کرده ،حق داری.ولی با مردا نمیشه لج کرد.اون دروغاشم بزار رو حساب غرورش،شاید خجالت میکشیده.بعضی مردا اینجوری ان.من وقتی تک پوشم رو فروختم یه لحظه دیدم سر سفره داره به جای خالیش تو دستم نگاه میکنه و زل زده بهش.عصبی هم بود.سر اینکه چای دم نکرده بود چه الم شنگه ای راه انداخت.یا مثلا گیر داده بود بخشی از مهریه ت رو ببخش.اصلا یه چیزایی که آدم شاخ درمیاره.ولی گذشت برای شمام میگذره