2777
2789

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
سلام عزیزم توی گردنتون ورم دارید؟

سلام اره گلم

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو چکاب شو تا علت رو بررسی کنن برات، ازمایش خون هم بده قبلش

چکاپ شدم ازمایشم دادم مشکلی نداشتم ولی اینا یه بار سایزش کمتره یه بار بیشتر مثله الان دلیلشم معلوم نیست

یه دندون کشیدم بعدش دیگه اینا بزرگ شد و هرچی دارو استفاده کردم کوچکتر نشد

دیگه به هر حال باید یه علتی داشته باشه این تورم،یا ازدندونه،یا لمس زیاد گرن و صورت،یا هم چیز دیگه که ...

سلام عزیزم 

منم تورم گره لنفاوی دارم هفت ماهه، اتفاقی کشفش کردم ، دو بار سونو رفتم به فاصله چهار ماه ، تغییری نکرده ، دکتر سونو گفت کاملا ری اکتیو و عادیه و نمیخواد کاری کنی، ولی بردم پیش دکتر عفونی اونم آزمایش خون نوشت و گفت مشکلی نیست حتما قبلا عفونت ویروسی داشتی از اونه ، چهار سال پیش آبله مرغان گرفتم نمیدونم ازون موقع متورم شده اند یا چی 

اینکه چرا کوچک نمیشه برام سواله، استرس کشته منو 

اخیرا هم دستکاری کردم هی دست میزنم یه کم درد گرفته و به نظرم میاد با دیتکاری متورم کردم 

شما اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفا

سلام عزیزم  منم تورم گره لنفاوی دارم هفت ماهه، اتفاقی کشفش کردم ، دو بار سونو رفتم به فاصله چه ...

منم حدود ۵ ماهه تورم دارم بعد از یه دندون کشیدن که دندونم یه کیست بزرگ داشت

و آزمایش دادم مشکلی نداشت سونو هم که ری اکتیو 

ولی برا من یه بار یه جا دیگه سونو کردم سایزش کوچکتر زده بود الان دوباره مثل همون قبل زده

و دکتر خونم گفت هیچی نیست اگه اذیتت میکنه بیا یکیشو در بیاریم که منم به خاطر ترس عمل گفتم نه ،،ولی هر بار میرم سونو دردناک میشه باد میکنه انگار تحریک میشه

سایز برا شما چنده؟

وقتی ری اکتیوه نگران نباش ولی چند ماه یکدفعه سونو و آزمایش بده

نمیدونم این چه دردیه یهو دچارش شدیم که کوچیکم نمیشن

عزیزم برای شما هم که ری اکتیو نوشته ، یعنی بی خطر ، منم واقعیتش کل زندگیم روی این مشکلم متمرکز شدم ، ان شاالله که چیزی نیست توکل به خدا ، منم دست میزنم دستکاری میکنم تا چند روز درد میکنه،  نمیدونم چکار کنم که بیخیال شم شاید بره ، دکتر تو چی بهت گفت 

میگم باز خوبه که برای شما علتش مشخصه 

بیا با هم در ارتباط باشیم 

عزیزم برای شما هم که ری اکتیو نوشته ، یعنی بی خطر ، منم واقعیتش کل زندگیم روی این مشکلم متمرکز شدم ، ...

اره گلم برا منم نوشته ری اکتیو ولی منم همش درگیرشم الانم باد کرده نمیدونم همش استرس دارم فردا میخوام برم دکتر ببینم چی میگه سه ماه از آزمایشم گذشته برم سونو مو نشون بدم باز آزمایش برام بنویسه ببینم چی میشه درخواست دوستی میدم در ارتباط باشیم

ان شاءالله که خیره ، نتیجه رو به منم بگو 

انشالله حتما

قرص سفیکسیم بخور بعدش روزی هرچند حوصله داشتی کیسه ی اب گرمو بزار پشت گردنت به مرور زمان کوچیک میشه و برطرف میشه گلم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
قرص سفیکسیم بخور بعدش روزی هرچند حوصله داشتی کیسه ی اب گرمو بزار پشت گردنت به مرور زمان کوچیک میشه و ...

انواع و اقسام قرصارو دگتر داده خوردم فایده نداشته  کیسه آبگرمم میزارم چون درد دارم ولی کوچیک نمیشه نمیدونم چرا