2777
2789
عنوان

دکتر بینی خوب شیراز

810 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها دکتر بینی خوب تو شیراز کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید ؟بینیم میخام عمل کنم ولی نمیدونمم کدوم دکتر انتخاب کنم نظرم فعلا رو دکتر مسیح مطلع هس اگه چیزی میدونید ازش بهم بگید 🙃

دادستان پور گندمی  آصف  دادستان پور عالیه چند روز پیش معاینه شدم گفتن ۴۰تومن  گند ...

دکتر دادستان پور اگه توی بیمارستان شهر مشیرفاطمی هست خواهر دوستم رو عمل کرد افتضاح

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دادستان پور گندمی  آصف  دادستان پور عالیه چند روز پیش معاینه شدم گفتن ۴۰تومن  گند ...

دادستان پور نمیشناسم 

گندمی عمل کرده راضی هس ؟چون من رفتم پیش پوستچی گندمی رو بهم معرفی کرد 

یه تفر بینیش خوب شده بود پرسیدم گفت پیش دکتر مجتبی بهادری رفتم

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   
داداشم عمل کرده اونجا راضی بوده واقعا  

البته شانسی هم هست تاحدودی

دکتر مسیح مطلع اطلاعی ندارید ؟یا کبودخانی ؟

نه عزیزم نمیشناسم دکتر بیژن ربیعی هم بد نیس مجتبی بهادری هم کاراشو ببین