2777
2789

سلام وقت بخیر شرمنده اومدم تو صفحه چتتون یه سوال داشتم دکتر محمدرضا صادقی سوادکوهی رو اطلاع دارید کارش خوبه یا نه؟ چون یک تایپینگ شما رو دیدم گفتم شاید اطلاع داشته باشید من دیروز تو ایتا بهشون پیام دادم گفت 2م واریز میکنی به کارت بعد یه سری حرز میفرسته ابودجانه. ای کنوش و ایات قران اینا اینارو برای دفع جن میفرسته خلاصه الان پیام دادم گفتم لطفا امکانش باشه اول بررسی یا سرکتاب بگیرید بعدش مشکل شناسایی شد مبلغ انتقال میدیم چون بدون بررسی که نسخه نمیدن 

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من ازشون نگرفتم شما گرفتی جواب داد براتون؟

من پیام دادم بهشون گفتم برای درمان جن زدگی یکی از اشناها مبخواستم بررسی کنید یه سری حرزها نوشت که باید گرفته بشه حرز امام جواد و امام علی و یه سری دعاها سریع یه شماره کارت ک مبلغ 3میلیون خرده واریز کن. منم اعتماد نکردم بهش گفتم اول بررسی کنید ببنید اون طرف مشکلش از چیه شاید اصلا جن زده نیست بعد نسخه بفرستید دیگ کلا پیامو باز نکرد یعتی تا اس ام اس واریز نشون ج تعطیل. اصلا ب فرض طرف خیلی کاردان مطمین چون من کلیپاشو تو کانال اپارتش دیدم ادم درستی ب نظر میاد ولی خوب کسی ک من نه خونسو میشناسم نه هیج اطلاعاتی جرا واریز کنم 

من پیام دادم بهشون گفتم برای درمان جن زدگی یکی از اشناها مبخواستم بررسی کنید یه سری حرزها نوشت که با ...

کاره خوبی کردین ولی فکر نکنم ادمی باشه که بخاد بپیچونه و دزدی اینا کنه 

کاره خوبی کردین ولی فکر نکنم ادمی باشه که بخاد بپیچونه و دزدی اینا کنه 

بله اونطوری ادمی به نظر نمیاد ولی عین هندونه دربستس مثلا میبینی یه سریا نتیجه گرفتند ممکنه یکی نتیجه نگیره بعد اون پولت میره. اینم هست شاید مشکلت به دست همین طرف حل میشده ک اعتماد نکردی. در کل خدا خودش یه ادم خداشناس بفرسته به تک تک بنده هاش ماکه بالای 15میلیون خرج دعانویسا مختلف کردیم چندسال وقت انرژی رفت هدر بی هیچ نتیجه جز وعده پوشالی