2777
2789
عنوان

درمان قطعی بوی دهان

276 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

میخوام تجربه مو در اختیار کسانی که این مشکل رو دارن بزارم تا انشا... درمان بشن اگه جواب داد برای منم دعا کنن.

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت پیش همسرم متوجه بوی بد دهانم موقع صحبت شد و بهم گفت ببین چه اتفاقی افتاده دلیلش چیه

منم افتادم دنبال چک کردن تک تک دلایلش که مهمترینش رو براتون میزارم

۱.دندان خراب

۲.باکتری معده 

۳.سنگ بزاق یا لوزه

۴.ترشحات گلو یا همون خط

۵.سردی معده

۶.عفونت لثه

بالاخره دلیل این مشکل رو فهمیدم ببخشید برای من از خلط گلو بود

خلط یا ترشحات گلو ناشی از ریزش رطوبت مغز به گلو هست

بعد فهمیدن مشکل شروع کردم سرچ در مورد درمانش 

خیلی سایتها رفتم حتی سایتهای خارجی اما چیزایی که نوشته بودن رو من جواب نداد مثلا گرمی بخورید لبنیات و سردی پرهیز کنید که درمان موقت بود نه قطعی

البته خیلی بوی زننده ای نداشت خودم متوجه بو نمی‌شدم فقط خلط رو احساس می‌کردم تو گلو

حتی درمان با روغن سیاهدانه رو هم انجام دادم موقت کم شد ولی دوباره برگشت کسانی که انجامش دادن میدونن چقدر زحر آورده چکاندن روغن در بینی و بوی بدش

خلاصه به اصرار همسرم که میگفت برو دکتر

ولی من روم نمیشد برم

تصمیم گرفتم از این روش‌های جدید که دکتر رو نمیبینی و بهش زنگ میزنی یا پیام میدی امتحان کنم .

یه دکتری پیدا کردم و مشکلمو گفتم خدارو شکر الان بعد مصرف داروهای خاصی که بهم داد کاملا در مان شدم.

دوستان اگر خواستید عکس داروهامو براتون میزارم ولی بهتر اینه برید دکتر 

خداروشکر دکتری که من انتخاب کردم از اسنپ دکتر اصلا نمیدونم کدوم شهر بود ولی چون همه تعریف کرده بودن انتخاب کردم حتی خواستید عکس ویزیت رو هم میزارم

چون ممکنه مشکل شما از جای دیگه باشه برا من از خلط بود که خداروشکر کامل رفع شد.

یه دهانشویه و چند بسته قرص و یه قرص مکیدنی که یه بسته بود

که طبق دستور استفاده کردم .

عزیزم میشه اسم دکترو بگی یا اگ شماره چیزی داری ازش منم این مشکلو دارم ولی از گلوم نیست مطمعنم از م ...

اگه برنامه اسنپ داری قسمت دکتر و مشاوره متنی رو انتخاب کن  بعد پرداخت ۱۰۰ تومن هزینه پیامتو بفرست بعد همش چک کن دکتر جواب میده مثلا به من گفت عکس از داخل دهانت بفرست فرستادم

اسمش امرالله دهقانی فیروز ابادی بود عکسشم میزارم

عزیزم میشه اسم دکترو بگی یا اگ شماره چیزی داری ازش منم این مشکلو دارم ولی از گلوم نیست مطمعنم از م ...