2777
2789

چند وقت پیش گفت اره خواهرم تو اینستا برام یه عالمه پیام داده باز نکردم بخونم بره گمشو فلان حرفو به من زد بدم میاد . اونم هی حرص میخوره من نمیبینمش. 

دیروزم گفت عروس برادرم بهم زنگ زد جواب ندادم . حوصلشو نداشتم. 

حالا منم چند بار براش تو اینستا پیام فرستادم نه گفت گو ها همینطوری یه مطلب باز نکرده بخونه ولی تند تند واسه شوهرم مطلب میفرسته 

بعضی وقتام زنگ میزنم جواب نمیده. 

همیشه نه ها گاهی . به نظرتون با من همینکارو میکنه ؟

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

نمیدونم خودت بهتر میشناسیش

ولی وقتی اولی رو فرستادی ندید چرا بقیه رو میفرستی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر آره اما به همسرت بگو هم تماس داشتی هم‌پیام اما جواب نمی ده اینطوری هم گفته دیگه نه پیام میدی نه زنگ اگر روزی گلایه کرد نه زنگ میزنی نه پیام بدون جریان چیه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اشتباه میکنید زنگ میزنی  هر وقت شوهرت حرف میزد ، تو هم گوشی رو بگیر حالاحوال کوتاه کن

منم دقیقا همین کارو میکنم چون اوایل زنگ میزدم هفته ای یکبار ولی دیدم یه طرفه هست

حتی کربلا رفت زنگ نزد خدا حافظی کنه خودشون آخر از هتل تماس تصویری گرفتن منم سخت نمی‌گیرم برا خودم گلایه هم نمیکنم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منم دقیقا همین کارو میکنم چون اوایل زنگ میزدم هفته ای یکبار ولی دیدم یه طرفه هست حتی کربلا رفت زنگ ...

مادرشوهر من خودش بهم زنگ که میرنه سریع به شوهرم میگه به زنت زنگ زدم 

ولی من کهزنگ میزنم بهش ، به شوهرم نمیگه 

منم دیدم اینجوریه گفتم چه کاریه 

جلوی خودم شوهرم حرف میزنم

مادرشوهر من خودش بهم زنگ که میرنه سریع به شوهرم میگه به زنت زنگ زدم  ولی من کهزنگ میزنم بهش ، ...

خوب کاری کردی

منم دیدم گله میکنن و خودشون هیچ کاری نمیکنن این روند رو در پیش گرفتم

آخه یه جوری برخورد هم می‌کنه انگار دلش نمی‌خواهد بری خونش هم نوع پذیرایی ش هم گله گذاری ها اما پیش پسرش ابراز خوشحالی از اومدن می‌کنه درحالیکه واقعی نیست 

پسرشم هی میگه دیدی کامانم خوشحال شد