2777
2789
عنوان

با ریاضی ضعیف میشه رشته ریاضی خوند

336 بازدید | 17 پست

من ریاضی م از پایه ضعیفه ولی به رشته ریاضی مهندسی علاقه دارم اگه علاقه م بگیرم میتونم موفق بشم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
50%
1
50%

نه نمیشه خوند فقط خودتو اذییت میکنی

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که میره رشته ریاضی باید خیییلی توانایی و علاقه داشته باشه

بنظرم داری از رو احساسات‌و حرف دیگران میگی که به مهندسی و اینا علاقه داری 

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

اول ببین میتونی ریاضیتو قوی کنی جوری که بعضی سوالاتو‌‌ همین که ببینی بتونی ذهنی حل کنی یا نه

اگه اینجوری قوی شدی حتما میتونی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اول ببین میتونی ریاضیتو قوی کنی جوری که بعضی سوالاتو‌‌ همین که ببینی بتونی ذهنی حل کنی یا نه اگه ای ...

الان دهمم انتخاب رشته م کردم با اینکه کل رشته ها رو آورده بودم گفتن برو انسانی رفتم نشستم پشیمون شدم با مدیر مدرسه صحبت کردم گفتن تا آخر امروز میتونی تغییر رشته بدی با اینکه حفظیاتت م خیلی خوبه بین علاقه استعدادم گیر کردم

الان دهمم انتخاب رشته م کردم با اینکه کل رشته ها رو آورده بودم گفتن برو انسانی رفتم نشستم پشیمون شدم ...

واسه کنکور میتونی تغییر رشته بدی

ولی خب علاقه و استعداد باید با هم باشه فقط یکیش جوابگو نیست

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

واسه کنکور میتونی تغییر رشته بدی ولی خب علاقه و استعداد باید با هم باشه فقط یکیش جوابگو نیست

60 درصد تاثیر معدل میخوره اگه بخوام با دیپلم انسانی کنکور ریاضی بدم سوابق تحصیلی م از دست میدم

60 درصد تاثیر معدل میخوره اگه بخوام با دیپلم انسانی کنکور ریاضی بدم سوابق تحصیلی م از دست میدم

اگه به ریاضی علاقه نداری و بنظرت نمیتونی اونقدر قوی بشی بنظرم بیخیال مهندسی شو اذیت میشی خیلی