2777
2789

تو تلگرام یه کانال هس همه دوره هارو جداگونه داره قیمتاشم خدایی خوبه،من سرویس اشپزخونه و گلسر رو ازش خریدم و راضیم ،ببخش عزیزم نمیشه به شما بفروشم چون صاحبش راصی نیست  فقط میتونم ادرس رو بدم خودتون هر کدوم رو خواستین بخرید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

تو اینستا و آکاگرام خانم روحانی دوره خیاطی نازک دوزی و لباس شب رایگان گذاشته آموزشش هم عالیه 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تلگرام یه کانال هس همه دوره هارو جداگونه داره قیمتاشم خدایی خوبه،من سرویس اشپزخونه و گلسر رو ازش ...

ولی من دوره پیشرفته میخوام که بتونم از دوستان بخرم....به هرحال اگه بدید بررسی کنم خالی از لطف نیست

ولی من دوره پیشرفته میخوام که بتونم از دوستان بخرم....به هرحال اگه بدید بررسی کنم خالی از لطف نیست

سلام به گروه من خوش اومدین
اینجا گروه ثبت نام خیاطی باران
با بهترین روش خیاطی دراختیارتونه
گروه من بزرگترین گروه خیاطی تو فضای مجازیه که با بالاترین تجربه کنار هنرجو هام هستم
یا علی بگیدو شروع کنید
برای ثبت نام به آیدی زیر مراجعه
@Sanazii38

https://t.me/kkhayatibaran

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اگه میشه ادرس اینستاشو بزارید لطفا🙏💕

وارد آکاگرام بشو راحت پیداش میکنی 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

سلام دوستان اگه خواستید من دوره های خیاطی دارم خیلی کامله سرچ کنی میبینی قیمتش میلیونیه من ۲۰۰ پول نت رو میگیرم خواستی تلگرامم پیام بده نمونه بفرستم برات trnm230

زرین و دوخت برتر و زهرا زارع و بخشایشی و الگو آماده همه سایزها بالاتنه پایین تنه و .... هم دارم