2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سر دخترم اینجوری بودم ولی واااای سر پسرم انگاری یکی دیگه شده بودم همش کار میکردم میدوییدم اینور اونور،همه جارو میسابیدم،دکتر گفته بود استراحت کن بعد من ۳ماهم بود رفته بودم رو چهارپایه بلند داشتم دیوارو طراحی میکردم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم همش خواب بودم چشام باز نمیشد، بعد از ظهر که میشد به زور پا میشدم شام درس میکردم و ظرفو... ولی وی ...

منم اصن خبری از غذا  نیس طفلک شوهرم هیچی نمیگه میگه بخاب 

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
من سر دخترم اینجوری بودم ولی واااای سر پسرم انگاری یکی دیگه شده بودم همش کار میکردم میدوییدم اینور ا ...

وای خدا نه من خداروشکر فقط افقیم

من شدیداً وسواسی شده بودم خونم سه مرتبه هست هرروز خدا نکته به نکتش و تمیز می کردم  یعنی از پاد ...

خوشبحالت من قبل بارداری اینجوربودم

منم اصن خبری از غذا  نیس طفلک شوهرم هیچی نمیگه میگه بخاب

دیگه به زور پاشو یه وعده درس کن، من چون شوهرم غذا میبره سرکارش مجبور بودم، زیاد بخوابی از منم بیشتر چاق میشه، بعدم دیگه لاغر شدن به این آسونی نیس