2777
2789

دیشب با شوهرم داشتم میرفتم عیادت مادرشوهر مریض شده بود، سرکوچه بودم که مادرم زنگ زد با دادو فریاد گفتم چی شده گفت مادرشوهرت بهم زنگ زد گفت این چه جور دختریه تربیت کردی دختر تو تربیت نداره، هر روز از رستوران غذا میاره چرا هرروز پسر من از رستوران باید براش غذا بیاره بجای غذای رستوران دوتا سیب زمینی آب پز کنه بخوره، 

من حامله ام دست خودم نیس 3 ماه فقط حالت تهوع و نسبت ب غذا خیلی حساس شدم 

هرشب از بیرون غذا نمیارم دو هفته یه بار هوس میکنم آخه زرشک پلو خیلی دوس دارم شوهرمم از اون برام میاره مادرشوهرم برگشته همچین چیزی گفته ب نظرتون بعد از این چجوری باهاش رفتار کنم دوباره برم خونش اون لقمه های منو میشموره دریغ از یه ذره شعور که حامله ام و هوس هر غذایی رو میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چرا میره میگه 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

تقصیر مادرته عزیز دلم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بجای جنگ و دعوا هفته ای یکبار رو بکن دو بار تا بیشتر بسوزه 😁😈 به شوهرت هم اعتراض نکن که جلو خانوادش نگه اتفاقا بزار بگه تا جر بخورن  

تنها راهی که میتونی نشون بدی حرفش ارزشی نداشته 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شوهرت چرا میره میگه 

نه نگفته مادرش یه بار جلوی رستوران دیده یه بارم خواهرشوهر کوچیکم شانسی اومد خونم غذارو دید، خیلی اوقات من به شوهرم نمیگم از بیرون غذا بیار اون میاره تازه اونم فقط واسه من نه خودش

به مادرت هم بگو ایندفعه زنگ زد بهش بگه دخترم بالغ بود عروسش کردم تو زندگیش دخالت نمیکنم ، اگه شما از رفتار پسرت ناراحتی لابد اونطوری که دلت خواسته تربیت نکردی  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خیلی دلم گرفت و ناراحت شدم شایدم چون حامله ام خیلی حساااس شدم 

من میترسم هرچی باشه طرف مادرشه، اگه کم کم رو شوهرم تاثیر بزاره چی 

اگه کم کم شوهرم هرچی مادرش بگه همون کارو بکنه اونوقت من باید چیکار کنم 😢

اگر خونتون جداست وشوهرتون میره ب مادرش میگه وجیک وپیک زندگی شمارو خبرداره پس مقصر همسرته ن مادرشوهرت.. اینا مساعل خصوصی هست هیچکس نباید خبردار بشه وگرنه ب کسی چه شما میخورید کی میخوابید.. کی میرید بیرون.. ولی اگر باهم تویه خونه پیش مادرشوهرت زندگی میکنید اون دیگ حق دارید... من وهمسرم جدا از خانوادش زندگی میکنیم هرگز خبرندارن ما چ میکنیم چون دلیلی نداره هرگز خوشم نمیاد.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اگر خونتون جداست وشوهرتون میره ب مادرش میگه وجیک وپیک زندگی شمارو خبرداره پس مقصر همسرته ن مادرشوهرت ...

خونم جداس تازه بعد از 4 ماه منو پاگشا کرد من تازه دیشب اولین بارم بود رفتم خونش اونم اینجوری شد 

از شوهرم پرسیدم حتی بحث کردم گفتم تو چرا ب مادرت میگی زنم چیزی درست نکرده از بیرون آوردم قسم خورد گفت بخدا من چیزی نگفتم مادرم خودش بهم زنگ زد پسرم جلوی رستوران دیدمت غذا دستت بود شب چی خوردی شوهرمم گفته عدسی خوردم 😂