2777
2789
🤗🤗🤗🤗

🙂🙏

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه اینجوری باشه که نمیشه ازدواج کرد 🙂

روشنت کنم با این تفکر رویایی که همسرت همیشه متعهد بمونه پیش  نرو🙂 من ۳۵ سال عمر دارم از ۲۵ سالگی شاغلم 

مردها با اهرم آبرو و مهریه و ترس طلاق متعهد موندن اوونم درصد کمی

وگرنه قلبا اینطور نیستن 😆 حقیقت تلخیه 🤭 ازدواج کن برای سفر دو نفره، برای حس مادر شدن برای پول و رفاه بیشتر شوهرت رو در ظاهر باور کن و عشق بورز ، درظاهر🫢🤭وگرنه مجرد بمون 

البته من اینجا اینو میگم تو دنیای واقعی میگم ای بابا مردهای بیچاره 

تو این گرونی فشاز مالی از زن خودشون بیزارن چه برسه خیانت 🤣🤣🤣 مخصوصا جلوی دوستات زن متاهل 🙃

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل